Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik heb een positievere mindset gekregen’
  Rate this post

  Ik ben nooit erg met mijn uiterlijk bezig geweest. Ik was altijd meer het type ‘what you see is what you get’. Ik heb vroeger nogal last gehad van acne en daar littekens aan overgehouden. Toch accepteerde ik die want ik kon er immers toch niks aan veranderen. Maar toen ik de 50 passeerde, begon ik daar op terug te komen. Die littekens, in combinatie met de toenemende rimpels, maakten van mij geen mooier mens.

  Ik geneerde me wel voor mijn ontevredenheid. Zelfacceptatie heb ik altijd een belangrijke eigenschap gevonden. Bovendien ben ik een man. Die horen toch niet wakker te liggen van hun uiterlijk Toch zat het me niet lekker. Als ik mezelf in de spiegel of op foto’s terugzag, werd ik daar gewoon niet langer vrolijk van. Mijn vrouw merkte dat aan mij en was er heel nuchter over. ‘Alex, als jij baalt van je huid, waarom doe je er dan niet wat aan? Het is jouw leven en dus jouw verantwoordelijkheid om gelukkig te zijn!’ En gelijk had ze. In plaats van balen in een hoekje moest ik in actie komen! Niet veel later zat ik voor een intakegesprek bij TheBodyManager.

  Ik kwam bij TheBodymanager terecht omdat veel kennissen, voornamelijk vrouwen, erg tevreden zijn over de behandelingen, de resultaten en de voor- en nazorg zijn. Dat gaf mij een rustig gevoel. Nadat we mijn probleem en wensen hadden besproken, kwamen we al snel uit bij de PlexR-behandeling. Wat mij aansprak, is dat deze behandeling de huid stimuleert om zelf goede stoffen aan te maken die er langdurig voor zorgen dat de huid minder snel veroudert. Gelukkig hoefde er niet gesneden of gehecht te worden, want daar ben ik als de dood voor.

  We zijn inmiddels een half jaar verder en het resultaat is fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Ik ben nog steeds dezelfde Alex met mijn eigen mimiek. Mijn huid is alleen egaler, gladder en strakker geworden en dat zorgt ervoor dat ik er gezond en ietsje jonger uitzie. Oké, en ik heb ook een positievere mindset gekregen en zit niet meer iedere dag te mopperen als ik voor de spiegel sta. Het is enorm leuk om bekenden tegen te komen en steeds weer de opmerking te krijgen: ‘Wat zie jij er goed uit! Ben je op vakantie geweest?’ Op een onopvallende manier zijn mijn huidproblemen verleden tijd. Een dikke pluim voor TheBodyManager!

  Alex (54)

  Direct zichtbaar resultaat

  Resultaten met PlexR-behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede langetermijnvoordeel: een PlexR-ingreep geeft tegelijkertijd een bio- stimulatie in dediepere huidlagen, wat resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de PlexR Plasma Soft Surgery behandeling.

  Toepassingen

  – rimpels

  – ouderdomsvlekken

  – mini-facelift

  – decolleté

  – littekens

  – striae

  – rokerslip

  Voordelen PlexR

  + geen littekenweefsel

  + minimale zwellingen

  + korte hersteltijd

  + betaalbaar

  + geschikt voor alle huidtypen

  + geschikt voor vrouwen en mannen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply