Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘PowerSlim is mijn redding geweest’
  Rate this post

  Mijn leven lang ben ik te dik geweest, en hoewel ik altijd veel heb gesport, kwam ik maar niet van mijn overgewicht af. Zeker na mijn zwangerschap bleef ik aan het jojo’en. Nou ben ik jarenlang lid geweest van een sportschool, waar ik een fervent stepper was, maar het niveau begon steeds -lager te worden. Mijn lijf reageerde niet meer op sporten, en ik was op zoek naar een andere manier van bewegen.

  Ik kende Esther Staal via mijn oude sportschool, want ze werkte daar in de fitnessruimte. Ze is daar op een gegeven moment gestopt en begonnen met JijBentGezond.nl. Ik zag een aankondiging van een open dag daar en was benieuwd wat ze te bieden had.

  We raakten op de open dag in gesprek, en na een intakegesprek ben ik Small Group Personal Trainingen bij Esther gaan volgen. Die zijn in kleine groepen, en als het even kan, zijn de lessen buiten. Daarbij maken we gebruik van ons eigen gewicht en van kettlebells en elastieken en zo. Het leuke van deze lessen is dat je het met elkaar doet, en inmiddels zit ik al anderhalf jaar in een fanatiek groepje. Dat werkt echt als een stimulans! Je moedigt elkaar aan. Esther zorgt ervoor dat iedereen uitgedaagd wordt, door de lessen afwisselend te maken.

  Esther biedt ook een afslankprogramma aan, PowerSlim, en we hebben ook daarover gepraat. Ik wilde er wel mee kennismaken, en het is voor mij een succes geworden! Uitgangspunt bij Powerslim is dat je niet minder gaat eten, maar ánders gaat eten. De producten van het PowerSlim-programma zijn koolhydraatarm en eitwitrijk en bevatten bijna geen suiker. Je hebt 6 eetmomenten per dag. Door het programma wordt je overtollige vet aangepakt. Dat werkte bij mij: de kilo’s vlogen ervanaf! Ik merk het verschil met vroeger: ik ben inderdaad anders gaan eten en eet nu veel bewuster. PowerSlim is mijn redding geweest!

  Bij het programma word ik begeleid door Esther. Ze is heel direct, en dat vind ik heel prettig. Wekelijks word ik gewogen en kijken we terug op de afgelopen week. Ze geeft nuttige tips en begeleidt me op een positieve manier. Ik heb echt het idee dat we dit samen doen!

  Ik merk dat ik nu veel fitter ben. Dat komt natuurlijk ook doordat ik niet meer al die overtollige kilo’s elke dag met me mee hoef te sjouwen. En doordat ik zo zichtbaar ben afgevallen, krijg ik ook complimenten van anderen,

  wat natuurlijk goed is voor mijn zelfvertrouwen!

  – Jacqueline (52) uit Alphen aan den Rijn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply