Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Praat erover!
  Rate this post

  Borstkanker. Het zet de wereld op z’n kop, en je verdient het om de persoonlijke ­aandacht en zorg te krijgen die je nodig bent.

  Ga op zoek totdat je iemand hebt gevonden die jou de juiste zorg kan bieden. Dat kan een mammacareverpleegkundige zijn, een verpleegkundig specialist, de huisarts, of met mij als Care for Women Specialiste.
  Door de chemokuren en of andere medicatie bestaat de kans dat je in de overgang terechtkomt.
  Hierdoor kun je last hebben van opvliegers, emotionele klachten en/of stemmingswisselingen. Als Care for Women Specialiste help ik je hierbij door advies en ondersteuning te geven. Tijdens deze gesprekken vind ik voldoende tijd en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ook kan het helpen om hulp te hebben bij de gesprekken met de artsen, zodat je duidelijkheid krijgt over al je vragen.
  En als alle behandelingen achter de rug zijn, en je toch moeite hebt om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken, begeleid ik je in dat proces, met als doel weer in balans te komen. Dit kan zijn op het gebied van voeding, emotionele stress of door andere praktische informatie te delen. Mijn advies is: zorg dat je er niet alleen voor staat. Schroom niet en bel of stuur een mailtje voor een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply