Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig door het voorjaar heen, van top tot teen!
  Rate this post

  Het voorjaar klopt al zachtjes aan de deur. Nog even en je kunt je winterkleren weer opbergen in de kast en alle zomeroutfits weer tevoorschijn halen. Dit is ook de beste tijd om jezelf van je mooiste kant te laten zien. Maar je huid heeft al die tijd onder de dikke truien verstopt gezeten en je haar onder een warme muts. Je klerenkast is er misschien klaar voor, maar is je lijf dat ook?

  Misschien dat je stiekem wel toe bent aan een nieuw kapsel om dit jaar met een frisse start te beginnen, of dat je nog wel wat hulp kunt gebruiken met je wenkbrauwen. Kerst en nieuwjaar hebben mogelijk het resultaat op de weegschaal ook niet positief doen uitpakken. Het voorjaar is dus de perfecte tijd om na te denken over een aantal schoonheidsbehandelingen, ruim op tijd voor de zomer!

  Nouvelle’s hair
  Altijd al gedroomd van mooi lang haar of meer volume? Maar wil je eigen haar gewoon niet langer groeien of heb je last van je dunne haar? Wij verzorgen al ruim 20 jaar haarverlengingen of volume toevoegingen en werken hierbij uitsluitend met 100% echt haar van uitzonderlijke kwaliteit en hebben alle kleuren op voorraad.

  Onze exclusieve en zeer verfijnde weeftechniek is speciaal ontwikkeld voor dit haar én absoluut de veiligste manier om te verlengen en/of volume toe te voegen omdat wij GEEN gebruik maken van:
  – Chemicaliën
  – Lijm
  – Wax
  – Ringetjes

  Haartip!
  Je kunt je haar natuurlijk uit laten groeien, zónder last te hebben van dode haarpunten, door geregeld langs te komen voor een Split Ends Pro behandeling. Hierbij knip ik slechts 0.3mm van je haar af. Zo groeit je haar gezond door, zonder dode haarpunten en pluizige plukken.

  Nouvelle’s brows
  Bij een mooi volle bos haar kunnen je wenkbrauwen niet uitblijven. Je ziet je wenkbrauwen het liefste als tweelingen in plaats van zusjes. Maar wat als ze niet eens zusjes zijn, maar meer vage kennissen van een aantal jaar terug? ‘Bij Nouvelle Cosmétique kunnen we ervoor zorgen dat je geen enkel omkijken meer hebt naar de wenkbrauwen. Bij micro-blading gebruiken we je eigen wenkbrauwen als basis en maken we ze voller met levensechte, getatoeëerde haartjes, zogenaamde ‘hairstrokes’. We brengen de haartjes aan met een dun, steriel pennetje, een haartje per keer. Het resultaat zijn levendige en natuurlijke wenkbrauwen, precies zoals jij ze wil.’

  Net van de specialist
  Een andere manier om vorm te geven aan je wenkbrauwen is met een techniek genaamd Ombre Brows. Ze worden ingekleurd met schaduwtechniek waardoor ze er heel natuurlijk uit komen te zien, zonder harde scheidslijnen. Je ziet er iedere dag uit alsof je net van de schoonheidsspecialist komt. Ombre Brows zijn ook prima te combineren met hairstrokes om zichtbare haartjes te krijgen, die niet van echt te onderscheiden zijn.

  Nouvelle’s body
  Bij Nouvelle Cosmétique worden niet alleen behandelingen gegeven. Voor sommige lichamelijke problemen bestaat immers geen simpele oplossing. Een daarvan is overgewicht. ‘Als je van de laatste winterkilo’s af wilt, kunnen we je coachen om ook dit te bereiken. Ben je al bekend met het PowerSlim-dieet? Dit is een dieet waarbij je niet in één keer al je favoriete eten hoeft op te geven. Het focust op eiwitrijke en gezonde voeding, met een laag koolhydratengehalte. Hierdoor val je op een gezonde manier af, zonder constante honger of een gebrek aan energie. Bij Nouvelle Cosmétique krijg je een persoonlijke coach om je in dit traject te ondersteunen zodat je zeker weet dat je op de goede weg zit.’

  Een winters kleurtje
  De winter heeft alle kleur van de vorige zomer weer als sneeuw voor de zon van je huid verwijderd. Als je deze zomer dus ook een kleurtje wil, kun je voor een spraytan kiezen. Wees niet bang, je wordt er niet oranje van en het zorgt niet voor opvallende strepen. Je krijgt er wel een mooi en natuurlijk uitziend kleurtje van, alsof je net terug komt van een zonnige vakantie. Je hoeft er niet eens urenlang voor te zonnen met het risico dat je jouw huid verbrandt en beschadigt: het duurt allemaal slechts tien minuten.

  Over Nouvelle Cosmétique
  Nouvelle Cosmétique is al 34 jaar lang hét instituut voor huidverbetering, permanente make-up, afslanken, ontharen, beauty en wellness. Het team bestaat uit gediplomeerde specialisten. Voor al je vragen en problemen in hair en beauty kun je er in de praktijk terecht, om samen op zoek te gaan naar een prachtige oplossing.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply