Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig in protheselingerie!
  Rate this post

  Als je als gevolg van borstkanker één borst of beide borsten moet missen, kan er een flinke barst ontstaan in jouw gevoel van zelfvertrouwen. Het kan behoorlijk lastig zijn om je veranderde lichaam te accepteren. Een perfect passende prothese en dito lingerie kunnen dan de uitkomst zijn. Hiermee kun je je zelfvertrouwen weer hervinden.

  Het is misschien een hele grote stap: na een operatie een borstprothese aanschaffen. Naast allerlei praktische vragen gaan er ook allerlei emoties door je hoofd. Alles waar jij op dit moment behoefte aan hebt, is persoonlijke aandacht, een luisterend oor en antwoorden op al je vragen. Al deze aspecten zijn vanzelfsprekend bij lingeriezaak Past-elle. Natuurlijk wil jij dat jouw nieuwe lingerie niet alleen lekker zit en je een prachtig silhouet geeft, maar er óók mooi en stijlvol uitziet. Je kunt het je misschien nu nog niet voorstellen, maar het is écht mogelijk dat jij met een grote glimlach én een mooi lingeriesetje de deur uitgaat.

  Passen in alle rust
  Lingeriespecialist Marieke van Past-elle: ‘Het aanmeten van borstprothesen en aangepaste lingerie is onze specialiteit. In onze sfeervolle en mooie zaak ben je van harte welkom om rond te kijken tussen al onze prothesen en bijpassende lingerie. Deze kun je in alle rust en privacy passen in onze extra ruime paskamer. Voor een afspraak nemen we veel tijd, zodat jij op je gemak verschillende dingen kunt proberen. Tijdens het passen van de prothesen en de lingerie letten wij op veel verschillende details, zoals of de symmetrie van je lichaam wordt gevolgd en of jij genoeg comfort ervaart. Ook geven we je veel informatie, bijvoorbeeld dat je lichaam door het ontbreken van één borst steeds in het evenwicht moet compenseren. Misschien sta je hier niet zo bij stil, maar dit kan voor nek- en rugklachten zorgen. We letten daarom ook op het gewicht van de prothese. Prothesen zijn er overigens voor elke gelegenheid: niet alleen voor overdag, maar bijvoorbeeld ook voor als je gaat zwemmen.’

  Volop keus
  Lingeriespecialist Merel: ‘Alle prothesebeha’s hebben een speciale cupafsluiter, waardoor de prothese goed op zijn plek blijft zitten. De stof is van een speciaal materiaal, waardoor hij erg geschikt is voor de gevoelige huid. Omdat het decolleté hoger is en de schouderbanden wat breder zijn, zitten de beha’s erg comfortabel. Qua modellen heb je bij ons ook heel wat uit te kiezen. Zo hebben Anita en Amoena heel wat moois in hun uitgebreide collectie. Misschien heb jij wel het idee dat aangepaste lingerie alleen maar creatieloos huidskleurig ondergoed inhoudt. Eén ding is echter zeker: ook protheselingerie gaat met de tijd mee en is volop in ontwikkeling.’

  Goed om te weten
  Past-elle is erkend door zorgverzekeraars voor het leveren van borstprotheses en daaraan gerelateerde artikelen. De zaak voldoet aan de eisen van het keurmerk SEMH, en is daarmee een zaak met kwaliteit. Je komt in aanmerking voor een vergoeding van de prothese als je een medische verklaring hebt van je arts of specialist. De zaak heeft contracten met alle zorgverzekeraars en handelt de declaratie voor je af.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply