Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make-up
  Rate this post

  Wie wil er nou niet wakker worden met mooie, natuurlijke wenkbrauwen en sprekende ogen? Permanente make-up is ideaal tijdens het sporten, onder de douche, zwembad of sauna. Onder alle omstandigheden blijft de permanente make-up zitten.

  Tijdens de behandeling wordt er een veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. De permanente make-up wordt langzaam lichter, in tegenstelling tot een tatoeage. Afhankelijk van de toegepaste techniek van de permanente make-up blijft de pigmentatie 1 tot 2 jaar mooi. Om de permanente make-up mooi te houden, kan die 1 keer per jaar bijgewerkt worden tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

  3D-hairstroketechniek
  De 3D-hairstroketechniek, ook wel ‘haartjestechniek’ genoemd, is een echte aanrader. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up om de meest natuurlijke wenkbrauwen mee te creëren. De aangebrachte fijne lijntjes met de 3D-hairstroketechniek zijn nét echte haartjes en niet van echt te onderscheiden. Het maakt niet uit of je zelf nog eigen haartjes hebt of helemaal niks meer. Het resultaat is in beide gevallen fantastisch mooi!

  Eyeliner
  Altijd mooi opgemaakt wakker worden. Nooit meer ­doorgelopen zwarte ogen. De meeste vrouwen staan erg lang voor de spiegel en het is een aardige klus om een mooie, strakke eyeliner te krijgen. Dat is nu verleden tijd. Een eyeliner met permanente make-up laat jouw ogen meer spreken en verzorgder eruitzien. Er zijn verschillende tinten en modellen mogelijk, van alleen een subtiel lijntje tussen de wimpers tot mooie, zwarte smokey eyes.

  Sharon Beautycare
  Bij Sharon Beautycare in Almere Haven ben je aan het juiste adres voor jouw permanente make-up. Sharon Beautycare staat bekend om de deskundigheid van het zetten van permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply