Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Prachtig met permanente make-up
  4/4 - (2 stemmen)

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Bij Gracieus BodyCare ben je aan het juiste adres voor het mooier maken van je wenkbrauwen. Welke methode gebruikt wordt, is afhankelijk van jouw wens en jouw ­wenkbrauwen. Eén van de methodes is 3D-hairstrokes. Met deze techniek worden jouw wenkbrauwen pas écht mooi! Het kan zijn dat je wenkbrauwen in de afgelopen tijd steeds dunner zijn geworden, bijvoorbeeld omdat ze te veel geplukt zijn, of er mist een stukje. Voor de ­hairstroke­stechniek, een vorm van permanente make-up, zijn er mogelijkheden met of zonder apparatuur. Er is namelijk een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. Andere methoden zijn inschaduwen en eyeliner met apparatuur. Zo krijg je weer prachtige, volle en natuurlijke wenkbrauwen!

  Wensen bespreken
  Voorafgaand aan de behandeling wordt altijd eerst een intakegesprek gedaan. Hierbij krijg je informatie die van belang is voor de permanente make-up. Ook je medische gegevens worden besproken, en de kleur en vorm van de permanente make-up komen aan bod. Hierdoor weet de specialiste wat jouw wensen zijn en hoe zij hieraan kan voldoen. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan kan er gepigmenteerd worden.
  Een aantal weken na de behandeling is er een nabehandeling, waarbij de permanente make-up wordt geperfectioneerd. Vervolgens ben je klaar voor zo’n 1 tot 2 jaar!

  Het plaatsen van eyeliners
  Met permanente make-up kan ook de uitstraling van je ogen worden verbeterd. In dit geval wordt de eyeliner tussen je wimperhaartjes gepigmenteerd, voor een natuurlijke en volle oogopslag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply