Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Permanente make-up is een soort tatoeagetechniek. Na een verdovende crème wordt door middel van een aantal kleine naaldjes een huidvriendelijk kleurpigment voorzichtig onder het huidoppervlak geplaatst. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de studio kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor ­iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Technieken
  Er is in de afgelopen jaren veel veranderd op het gebied van permanente make-up. Waar vroeger permanente wenkbrauwen nog wel eens erg ‘gekunsteld’ en er onnatuurlijk konden uitzien, is dat tegenwoordig heel anders.
  Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen gebruikt Nicole van PMU studio Nicole de 3D-hairstroketechniek. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje.
  Een andere techniek die Nicole gebruikt, is de schaduwtechniek. Een schaduwwenkbrauw is vergelijkbaar met een wenkbrauw die je met een wenkbrauwpotlood of met poeder hebt aangebracht. Prachtig bij de oudere huid!

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken. Nicole kijkt naar de vorm van je gezicht, de ondertoon van de huid, en ook wat bij je past en wat een natuurlijk effect geeft. Vervolgens worden de vorm en de kleur van de permanente make-up bepaald. De permanente make-up wordt eerst voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Er wordt daarbij een verdovende crème gebruikt. Na een aantal weken ga je weer terug naar de studio voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

  Ben je benieuwd naar wat Nicole voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of ga eens langs bij de studio in Diemen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply