Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make-up
  Rate this post

  Sommigen zien donkere strepen als wenkbrauwen en compleet opgevulde lippen al in hun gedachten verschijnen. Het is wat mensen bij het horen van de term ‘permanente make-up’ soms denken. Zo af en toe komt er iemand in ons instituut met de vraag of er nog iets aan te doen is. In deze situatie komen we altijd tot een oplossing. Toch is PMU, de afkorting hiervan, echt niet meer wat het geweest is. Mits je het bij de juiste PMU-specialist laat zetten natuurlijk.

  De technieken die Conny Leeuwenhage gebruikt, ogen supernatuurlijk. In de 25 jaar werkervaring is er veel veranderd en heeft Conny zich eigen technieken aangeleerd. Om bijvoorbeeld het oppervlak van een wenkbrauw op te vullen, worden er in 3D allemaal losse haartjes in de huid geschetst in plaats van het geheel in te vullen. Er wordt goed gekeken naar de vorm van de wenkbrauw en de groei van de eigen haarrichting. Wanneer je eigen natuurlijke haartjes geheel verdwenen zijn, worden er PMU-haartjes, die niet van echt te onderscheiden zijn, geplaatst.

  Niet helemaal permanent
  Een juiste PMU is niet geheel permanent en zal na gemiddeld een jaar gaan vervagen. PMU is een lichte vorm van tatoeëren; een groot verschil met een tatoeage die levenslang in de huid aanwezig blijft. Wanneer je er dus toch een keer mee wilt stoppen, is dit geen probleem, omdat het pigment geleidelijk uit de huid verdwijnt.

  Ogen, lippen en meer
  Naast wenkbrauwen plaatst Conny ook eyeliners, smokey make-up, double strokes, lipliner en full lips. Voor haar werk is zij GGD-gecertificeerd en heeft zij de A-status van de Nederlandse Stichting Geregistreerde Permanentmake-up specialisten (NSGP) behaald. Ook medische PMU als littekentherapie, borstreconstructie en scalptherapie behoren tot haar kennis.

  3-fasenbehandeling
  Permanente make-up moet je mooi maken en het beste van je naar boven halen. Om de gewenste PMU te verwezenlijken, hanteert Conny daarom een 3-fasenbehandeling. Door het pigment in meerdere behandelingen in de huid te plaatsen, wordt het uiteindelijke resultaat mooier. Zo kun je nooit te ver gaan in één behandeling en de tint en dichtheid aanpassen aan jouw wensen. Het gaat erom dat jij geheel tevreden bent!

  Benieuwd hoe deze behandeling in z’n werk gaat?
  Bel vrijblijvend voor meer informatie of een gratis intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply