Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Met behulp van een speciaal apparaat wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer 4 jaar zitten en vervaagt heel langzaam.

  Permanente make-up kan je eigen make-up vervangen en geeft je altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het hoeft niet op te vallen. Een goede specialist kan je hierin adviseren.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  Permanente make-up is er voor zowel cosmetische als medische doeleinden. Bij cosmetische doeleinden kun je denken aan:

  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.

  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.

  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Het resultaat kan variëren van natuurlijk tot opvallend, afhankelijk van de gebruikte techniek.

  Het medische terrein binnen de permanente make-up bestaat uit het inkleuren van littekens, het camoufleren van kaalheid of het pigmenteren van een tepel en tepelhof na borstkanker.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die goed voor de dag wil komen en onhandig is met make-up of bij ziekte.

  Over de behandelaar
  Ahmet Turkkani is schoonheidsspecialist met jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie in zowel binnen- als buitenland. Hij heeft diverse specialisaties binnen de huidverbetering en permanente make-up. Ook geeft Ahmet applicatiecursussen en is hij allround specialist in zijn vakgebied.


  ‘Stukken missen van je wenkbrauwen. Niet de deur uitgaan zonder ze bij te tekenen. Je ongelukkig voelen als je het dan toch een keer in alle haast vergeten bent. Ahmet heeft dit alles weggenomen. Wat ben ik blij dat ik mijn wenkbrauwen middels permanente make-up en de hairstrokes techniek bij Ahmet heb laten doen. Het is een waar kunstwerk en ik krijg er veel complimenten over. Dankjewel!’ 

  – Saskia Jansse

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply