Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make up
  Rate this post

  Heb jij er inmiddels ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Schoonheidssalon Pure Skin is gespecialiseerd in permanente make-up. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer 2 jaar zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.

  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  -Wenkbrauwen. Heb je ongelijke wenkbrauwen of wil je meer vorm of volume, dan kan dat.

  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.

  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  -moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up

  -geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen ­wenkbrauwen heeft

  – contactlenzen draagt

  – brildragend is

  – allergisch is voor make-up

  – aan sport doet of de sauna bezoekt

  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Voel je weer compleet
  Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

  Bij medische pigmentatie wordt gewerkt met de nieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw wordt gespeeld. Er kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, het ronde of ovale pigmentkleurige stuk huid rond de tepel (dat ook wel ’tepelhof’ wordt genoemd), maar ook de Montgomerykliertjes, de bultjes rondom de tepelhof, kunnen nauwkeurig worden ingetekend, zodat een zeer realistisch 3D-effect wordt verkregen.

  De specialist gebruikt verschillende naalden en pigmenten voor een mooi, genuanceerd resultaat. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt.

  Kaal zijn hoeft niet meer 
  Wanneer je een bepaalde gevoeligheid hebt ontwikkeld voor het hormoon testosteron, loop je het risico dat dit je haargroei beïnvloedt. Op je hoofdhuid worden de haren kleiner en dunner en er kunnen zelfs dunne plekken of kaalheid optreden. Dit is bij mannen een vaak voorkomend fenomeen, maar je ziet het ook bij vrouwen. Dit kan zorgen voor schaamte. Met scalppigmentatie kun je de dunnere plekken met stoppeltjes laten opvullen in dezelfde kleur als de rest van het haar.

  Bij scalppigmentatie worden kleine puntjes pigment vlak onder de huid aangebracht. Het lijken net stekeltjes en is zó natuurgetrouw, dat je de puntjes nauwelijks van de echte haartjes kunt onderscheiden. De pigmenten zijn overigens anders van samenstelling dan die voor permanente make-up gebruikt worden. Ze vervagen namelijk niet of nauwelijks na het genezingsproces.

  Niemand kan zien dat de plek is gepigmenteerd.

  De medewerksters van Schoonheidssalon Pure Skin volgen veel trainingen in binnen- en buitenland om dit vak ­optimaal te kunnen blijven doen. Het werken met permanente make-up is echt een vak en vergt veel vakkennis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply