Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame ­make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd.

  Mesjestechniek
  De nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenk­brauwen is hairstrokes met mesjes. Voor deze methode
  van permanente make-up is geen apparatuur nodig,
  want behulp van een ingenieus mesje kunnen in een oogwenk mooie wenkbrauwen worden gemaakt. Met het mesje worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Er is direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. De behandeling duurt een uur en is nagenoeg pijnloos. Snel, simpel en in één keer perfect!

  Voordelen van de mesjestechniek:
  – heel dunne haartjes
  – niet van echt te onderscheiden
  – snel
  – meteen mooi

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply