Rate this post
 • Prachtige wenkbrauwen!
  Rate this post

  Diamond Eyebrows is een innovatief product voor semi-permanente wenkbrauwen. Het is de meest natuurlijke look voor wenkbrauwen. De nieuwe ‘Diamant Blading’-methode is de beste manier om schitterende resultaten te bereiken. Ontdek hoe je een prachtige en unieke semi-permanente wenkbrauwmake-up kunt krijgen!

  Met een echt geslepen diamant worden er handmatig zeer fijne lijntjes, die eruitzien als natuurlijk groeiende wenk­brauwen, gecreëerd: zogenaamde ‘hairstrokes’. De hairstrokes van de semi-permanente wenkbrauw zien er erg accuraat en natuurlijk uit en hebben een fijne structuur met een haarscherpe definitie, nadat het is genezen. Door te werken met deze nieuwste techniek zijn een hele reeks nieuwe wenkbrauwcreaties mogelijk, zoals het aanpakken van littekens in een wenkbrauw, openingen, dunne, weinig of geen wenkbrauwharen.

  Behandeling
  Hoe gaat de behandeling in zijn werk? De eerste behandeling duurt zo’n 2,5 uur, inclusief intakegesprek. Tijdens de intake worden de gezichtsvorm en juiste pigmentkleur geanalyseerd en wordt er een ‘informed consent’-formulier ingevuld. Dit is een korte vragenlijst over jouw gezondheid, die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Ook wordt de huid goed bekeken. Op een erg dunne, rijpere huid of een huid met grove poriën of eczeem zal het resultaat minder mooi zijn dan bij een strakke, droge huid. Zie het als een schilderij: hoe strakker het doek, des te mooier het kunstwerk. Hennita zal altijd eerlijk advies geven over het te verwachten resultaat.

  Als eerste stap worden de wenkbrauwen met het gekozen pigment en een penseeltje subtiel getekend, om zeker te zijn van de juiste kleur en stijl. Als dit toch niet naar je wens is, kan dit direct worden veranderd. Na de behandeling wordt de wijze van nazorg met je doorgenomen. Aansluitend krijg je dan ook een nazorgfolder mee waarin alles nog eens beschreven staat, en een speciale verzorgingscrème. Hierna volgen nog 2 behandelingen met een tussenperiode van minimaal 6 weken, die het resultaat compleet maken. Het resultaat van elke behandeling(en), de wijze en duur van herstel bepalen de wijze van na­behandelingen. De kleur kan dus nooit te donker zijn, en de wenkbrauwen worden daar waar nodig bijgewerkt en/of geïntensiveerd.
  Nabehandeling
  Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam om na zo’n 1 tot 2 jaar een nabehandeling te ondergaan. Als dit niet gebeurt, zal de permanente make-up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier. De pigmenten worden onder andere door lymfeklieren, ultraviolet licht en het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren / wrijving in ons lichaam afgebroken.

  Persoonlijk afgestemd
  Hennita is aangesloten bij de NVSED en GGD, en werkt volgens de verplicht gestelde hygiënerichtlijnen van het LCHV. De semi-permanente pigmenten bevatten geen zware metalen of kankerverwekkende stoffen. De behandelingen worden persoonlijk op jou afgestemd, zodat stap voor stap de permanente make-up wordt geperfectioneerd.

  Beleef de uiterlijke kwaliteit van het leven… Kies Diamond Eyebrows!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply