Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtige wimpers, ook voor jou!
  Rate this post

  Dé hype uit Amerika: wimperextensions haartje voor haartje. Bij Beautycare Groningen wordt alweer ruim twee jaar gewerkt met deze techniek.

  De hype zet door: veel salons werken met wimperextensions, maar de keerzijde hiervan is dat het zetten ervan veel tijd en nauwkeurigheid vergt en dit niet altijd op een professionele manier gedaan wordt. Laat je daarom goed voorlichten bij een salon, zodat je ook kunt genieten van het resultaat van sprankelende wimpers! Als je ze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder…

  Werkwijze
  Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige, natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is. De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers. Deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Wimperextensions worden meer en meer populair. Als je ze nog niet kent, komt dat waarschijnlijk doordat de dames die het dragen hun ‘beauty secrets’ niet zomaar prijsgeven. Er zijn diverse lengtes en dikten mogelijk. Er zal eerst met jou een consult gehouden worden om het type en de stijl uit te zoeken. Bij iedereen is de sterkte en de lengte van de wimperharen anders. Hier houden we rekening mee bij het creëren van een look of een stijl. Het eindresultaat moet natuurlijk en lang houdbaar zijn.

  Paula’s Choice Skincare
  Bij Beautycare Groningen kun je ook terecht voor Paula’s Choice Skincare. Wij geven je vrijblijvend een deskundig advies, afgestemd op jouw huidtype. De producten van Paula’s Choice behandelen alle huidproblemen succesvol, van puistjes tot rimpels, rosacea, een gevoelige huid, schade door de zon, een droge of vette huid en mee-eters. Ze zijn geur- en kleurstofvrij en niet getest op dieren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply