Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Presenteer je huis optimaal
  Rate this post

  Een nieuw jaar, nieuwe gebeurtenissen en ontwikkelingen… Ga je verhuizen en wil je je huidige huis zo goed mogelijk presenteren? Ik kan je helpen om de sterke punten van jouw huis te benadrukken, zodat het voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk is.

  Heel belangrijk: wacht niet tot er al diverse bezichtigingen hebben plaatsgevonden, maar benut ze allemaal met een optimale presentatie. Je zult zien dat het werkt, want hoe korter een huis te koop staat, hoe beter het is voor de verkoopprijs. Staat het huis al leeg? Met kartonnen meubelmodules (zie foto), afgestyled met accessoires, geef ik jouw huis een bewoond uiterlijk. Een lege woning is namelijk moeilijker te verkopen dan een huis dat ingericht is. Het ziet er dan niet alleen aantrekkelijker uit, maar geeft geïnteresseerden ook een indruk van wat die met de ruimte kunnen doen. Maak dus een afspraak voordat je naar de makelaar stapt. Prijzen voor een advies zijn vanaf € 95,-. voor een uur advies met tips.
  Is je bestaande interieur toe aan een verandering? Vanuit jouw smaak, situatie en wensen help ik je zoeken naar de stijl die bij je past. Door het maken van een zogenaamd ‘moodboard’ kan ik de sfeer en kleuren voor jou visualiseren. Uiteraard kan ik ook een interieurontwerp maken.
  Heb je als bedrijf behoefte aan iemand die meedenkt en met een frisse blik naar het interieur kijkt? Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste sfeer en uitstraling. Neem contact op voor meer informatie of een offerte. Al meer dan twintig jaar geef ik interieur- en kleuradviezen. Laat mij jou inspireren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply