Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prettige en ontspannen sfeer
  Rate this post

  Wie op zoek is naar een tandarts, is van harte welkom bij de mooiste praktijk van Rotterdam Zuid. Tandartspraktijk Laan op Zuid in Rotterdam is een sfeervolle en servicegerichte praktijk, die per 1 april is overgenomen door tandarts Fadi Khatib.

  Het tandheelkundige team Laan op Zuid bestaat verder uit Mona Allamy, preventieassistente, en Sandy van Erkel, stoelassistente. Tandarts Fadi Khatib heeft ruime ervaring en is geregistreerd in het BIG-register. In de praktijk vind je alle tandheelkundige specialismen. Dat betekent dat je als patiënt bij de praktijk terecht kunt voor algemene tandheelkunde, preventie, kroon-/ brugwerk, endodontologie, parodontologie, implantologie en protheses.

  Moderne praktijk
  Tandartsenpraktijk Laan op Zuid is een zeer moderne praktijk. Dat zie je al aan de buitenkant, dankzij het prachtige Vancouvergebouw waar de praktijk gevestigd is. Deze moderne uitstraling kom je ook tegen binnenin de praktijk. Want werkelijk alles is nieuw en stijlvol ingericht.
  Door de centrale ligging midden op de Kop van Zuid en de ruime openingstijden van de praktijk, worden tevens tandheelkundige zorg en spoedeisende hulp aan de werknemers van alle omliggende bedrijven aangeboden. Vakkundige behandelingen staan uiteraard voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer is minstens zo belangrijk. Dat zie je dus zeker ook terug in de behandelkamers en wachtkamer.

  Ook voor niet-patiënten
  ‘Wij doen er alles aan om jou als patiënt op je gemak te stellen’, vertelt Fadi Khatib. ‘De praktijk is in onze ogen pas succesvol wanneer jij als patiënt met een gerust gevoel bij ons binnenkomt en tevreden naar huis gaat. Bij acute pijn aan je gebit wil je uiteraard direct geholpen worden. Heb je een pijnklacht of een acuut tandheelkundig probleem?
  Aarzel dan niet en bel direct met onze praktijk, wij plannen dezelfde dag een afspraak voor je in om jou van je pijn af te helpen. Ook als je geen patiënt bij ons bent, word je dezelfde dag geholpen.’

  Wanneer je je als patiënt bij de praktijk wilt inschrijven, kun je dit online via de website doen. Je kunt dan overigens ook direct een afspraak inplannen. Uiteraard kun je dit ook telefonisch doen of even langs komen op de praktijk. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply