Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prik je pijn weg!
  Rate this post

  Van hoofdpijn en migraine tot burn-out en stress: acupunctuur kan helpen bij élke gezondheidsklacht. Wees niet langer bang voor naalden en gun jezelf een verlichting van je klachten.

  Acupunctuur is een Chinese geneeskunde die geschikt en veilig is voor allerlei gezondheidsklachten, mentaal én fysiek. Waar de westerse geneeskunde uitgaat van fysieke symptomen, gaat de Chinese geneeskunde uit van de energie. Ziekte zorgt ervoor dat de balans van de energie wordt verstoord. Acupunctuur is erop gericht om deze disbalans van energie te herstellen. Je lichaam heeft onzichtbare banen, ook wel ‘meridianen’ genoemd.
  Deze meridianen vormen een energienetwerk van acupunctuurpunten, die in verbinding staan met lichaamsfuncties en organen. Door het plaatsen van naalden op bepaalde punten wordt contact gemaakt met je eigen lichaamskracht. Op die manier wordt een disbalans in je lichaam of geest verminderd of hersteld. Bij klachten die niet zijn op te lossen met acupunctuur, zoals kanker en chronische ziekten of afwijkingen, kunnen de behandelingen de symptomen en bijwerkingen van medicijnen verlichten. Zo kan acupunctuur pijn, vermoeidheid en ­misselijkheid oplossen of verminderen. Ik kan je hierbij helpen. Bij de eerste behandeling besteed ik veel aandacht aan je klachten, wensen en medische verleden. Na het stellen van de diagnose door middel van het onderzoeken van de pols en tong vindt de eerste behandeling plaats. Mensen die voor het eerst een behandeling krijgen, vinden de behandeling meevallen: een acupunctuurprikje lijkt niet op de prik van een injectienaald of speld. De meeste mensen zijn met 10 behandelingen al geholpen. Wees dus niet langer bang voor naalden en laat je klachten verlichten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply