Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Een prikje in de frons en naast de ogen geeft een extra open blik’
  Rate this post

  Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die je uitstraling hebben veranderd. Enkele veel voorkomende oorzaken zijn huidveroudering, gewichtsverlies door een gezondere levensstijl, stress, slaaptekort en zware periodes. Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Een injectablesbehandeling kan een goede oplossing bieden voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien.

  Op 8 april 2017 is Instituut Jossy van der Zwan officieel gestart met de franchiseformule ‘Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher’. Bij een injectablesbehandeling worden de probleemgebieden aangepakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Botox, fillers (Restylane) of een combinatie daarvan. Cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher en de artsen uit zijn ervaren team kunnen deze effectieve behandeling in het Perfect Age Beauty Center voor je uitvoeren.

  Overige behandelingen
  Behalve voor injectablesbehandelingen ben je ook voor cryolipolysebehandelingen (afslanken door vetcelbevriezing), duurzaam ontharen met de diodelaser of tatoeageverwijdering met laser bij het Perfect Age Beauty Center aan het juiste adres. Deze behandelingen worden stuk voor stuk uitgevoerd door ervaren specialisten die werken met de meest geavanceerde apparatuur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply