Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prints zijn helemaal in
  Rate this post

  Toen ik met mijn beste vriendin Stephanie door Brielle aan het wandelen was besloten we eens bij INSIEME mode naar binnen te stappen. We hadden deze zaak al eens gezien in het pand met ‘Pand 58’ op de gevel, maar dachten altijd dat het te chique voor ons zou zijn. Nu vond ik dat ik mezelf best eens wat mocht gunnen en we besloten een kijkje te nemen.

  Wat ons als eerste opviel bij INSIEME mode is dat we vriendelijk ontvangen werden door eigenaresse Simone en haar collega Laura. Nadat we wat hadden gekletst over koetjes en kalfjes vertelde ik aan Simone dat we hier niet eerder naar binnen durfden, maar dat we er nu juist een erg goede indruk van kregen. Er hing een ongedwong­en sfeer, we konden op ons gemak rondkijken het is er warm en huiselijk.

  Simone legde ons uit dat aparte mode niet perse onbetaalbaar hoeft te zijn. Ze liet ons de verschillende merken en stijlen zien die zij verkoopt. In de collectie is kleding te vinden voor jonge meiden en vrouwen van alle leeftijden. Er is voor ieder wat wils: basic, zakelijk, sportief maar ook hippe rockchick-uitstraling tot een zomerse Ibiza-stijl. Tevens is er het Griekse merk MAT voor de dames met een maatje meer. De collectie bestaat uit diverse soorten stoffen en kleuren. Wat opviel zijn de prints, zoals op de sjaaltjes, die zijn nu helemaal hip.

  Uiteindelijk was ik zeer tevreden over mijn nieuwe set kleding en ook Stephanie is geslaagd. Simone nam de tijd om voor ons unieke outfits samen te stellen, die goed bij ons passen. Het is een winkel apart, hiervan zijn er geen twintig van in een dozijn. Mij spraken de Italiaanse merken erg aan en mijn vriendin koos juist voor de Deense merken. Het merk Antica Sartoria bleek mij als gegoten te zitten. Mijn outfit bestaat uit wit, kleur en bloemen. Het katoen maakt dat ik helemaal klaar ben voor de zomer.

  Stephanie ging uiteindelijk naar huis met debasiskleding van SOYA gematcht met het hippe merk CREAM. Uiteindelijk hebben we er ook bijpassende armbanden en riemen bij uitgezocht, zodat het helemaal af was. We zijn zeker van plan weer terug te komen. Er waren namelijk ook superleuke tassen en schoenen die ons erg aanspraken, maar het werd ons even teveel om dat allemaal in één keer aan te schaffen. We kregen ook een klantenkaart waarmee je voor extra korting spaart. Ook gaan we vlak voor onze vakantie naar Spanje nog even terug voor de uitgebreide collectie bikini’s. De kleurrijke broekjes en topjes van het merk BEACHLIFE met opvallende prints kun je namelijk mixen en matchen en dat maakt het extra leuk.– Inge (33) uit Brielle

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply