Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Probleemloos lezen
  Rate this post

  Wat voor veel mensen vanzelfsprekend is, is voor mensen met dyslexie een groot probleem: lezen en schrijven. Niet of slecht kunnen lezen en schrijven is een grote handicap, omdat het bijna overal voor nodig is. Of het nu gaat om school of werk, of om het ­invullen van een formulier.

  5 tot 7 procent van alle mensen is dyslectisch. De oorzaak van dyslexie is nog onzeker. ­Reguliere behandelmethoden gaan er vaak van uit dat dyslexie een neurologische oorzaak heeft, waardoor de hersenen visuele of auditieve informatie niet correct kunnen interpreteren. Deze behandelingen zijn vaak langdurig en zijn er vooral op gericht om dyslectici beter te leren omgaan met hun beperkingen. Ze kunnen de oorzaak van het probleem niet verhelpen.
  Nu blijkt uit de praktijk dat veel mensen met dyslexie wel degelijk van hun klachten afgeholpen kunnen worden. Door technieken uit de zogenaamde ‘energy psychology’ toe te passen, in combinatie met het stimuleren en bestendigen van de balans en de samenwerking tussen de diverse hersendelen, is het mogelijk om leesproblemen door dyslexie sterk te verminderen of zelfs op te lossen.
  Een kortdurende behandeling van 2 tot 4 sessies is meestal voldoende voor het blijvend sterk verbeteren van de leesvaardigheid. De behandeling is geschikt voor jong en oud.
  Dyslexieklachten kunnen vele oorzaken hebben, waaronder oogafwijkingen. Daarom kan ik het succes van de behandeling niet garanderen en bied ik de behandeling aan op basis van ‘no-cure-no-pay.’ Je betaalt dus pas nadat het gewenste resultaat behaald is. Het intake­gesprek is gratis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply