Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Problemen aanpakken met NLP
  Rate this post

  Ben je vermoeid of ervaar je veel stress? Loop je vast in je werk? Wil je meer uit jouw relatie(s) halen, of heb je behoefte aan meer innerlijke rust? Neuro Linguïstisch ­Programmeren kan je helpen om jouw leven weer op de rit te krijgen.

  Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtig hulpmiddel bij gewenste gedrags­verandering en persoonlijke groei, en geeft direct resultaat. Deze techniek richt zich niet op de problemen, maar op de oplossingen! NLP is maatwerk, dus het verschilt per persoon wat er precies zal gaan gebeuren. Over het algemeen genomen en heel kort samengevat is het heel doelgericht communiceren en over zaken na­denken. Zo nodig worden handige en toegankelijke tools ingezet en leer je technieken om een positieve invloed te kunnen uitoefenen op jouw eigen groei en potentieel. Over het algemeen ervaren mensen het als ‘een goed gesprek’, waarna ze later ervaren dat hun problemen verdwenen zijn.
  Ook Reiki kan worden ingezet. Reiki is het ontvangen van universele levensenergie middels handoplegging, waardoor je een diepe ontspanning zult ervaren. Reiki helpt om fysieke en emotionele ongemakken te laten verdwijnen en wordt ook vaak ingezet om de resultaten van langdurige overmatige stress (burn-out) te bestrijden en beter te kunnen omgaan met gevoelens en emoties.
  William Verdoes is gediplomeerd NLP Coach en Reiki Grootmeester, met 15 jaar ervaring. In zijn praktijk helpt hij mensen hun innerlijke rust (terug) te vinden en mogelijke obstakels op hun pad weg te nemen.

  Neem jij de eerste stap naar een beter ­welzijn? Maak gratis en vrijblijvend kennis met ­NLP-Reiki@Lansingerland! Bel of mail voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply