Rate this post
 • Problemen met je kind?
  Rate this post

  Je ziet of merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Je kind heeft (gedrags)problemen op school of in het gezin, is bang voor honden, de communicatie gaat moeizaam. Je hebt van alles geprobeerd, maar de problemen blijven bestaan. Je maakt je zorgen. Een coachtraject met inzet van Hannes helpt.

  Wat je niet moet doen is wanhopen. Wat je wel moet doen is vertrouwen in je kind en in jezelf houden. Ik help je daarbij, samen met Hannes, mijn lieve, zachte en zachtaardige Australian Labradoodle. Veilige, vriendelijke aanraking en spel zijn essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van ieder mens. Alleen al door het aaien van Hannes (98% allergievrij) komt oxytocine vrij, het knuffelhormoon. Dit zorgt voor een gevoel van vertrouwen en verbondenheid, helpt spanning ontladen en vermindert stress.
  Kinderen hebben een natuurlijke drang om te leren en te communiceren. Dat lukt het beste wanneer ze zich mogen uitdrukken in méér dan woorden. Kinderen beschikken over wel honderd talen. Daarom zet ik altijd zinvol tekenen in.

  Het is fijn om als ouder gehoord te worden. Ik help jou en je kind met praktische tips en het aanleren van vaardigheden. Je hoeft een probleem niet volledig te analyseren om het te kunnen oplossen. Ik geef kinderen een eigen verantwoordelijkheid en maak ze bewust van keuzemogelijkheden. Bewustwording is altijd de eerste stap op weg naar verandering. Het is een geweldig gevoel om weer met andere ogen en vertrouwen naar je kind te kunnen kijken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply