Rate this post
 • Professionele opleidingen visagie en haarstyling
  Rate this post

  Lijkt het je leuk om te gaan werken als visagist of haarstylist, of heb je veel te maken met deze branche, omdat je bijvoorbeeld schoonheidsspecialist bent, fotograaf of in de modewereld werkt? Bij Micky Jooren haar- en make-upcursussen kun je al 14 jaar terecht voor beroepsopleidingen, kortere cursussen en workshops.

  Tijdens de opleiding haarstyling leer je van alles over materialen, verschillende soorten kapsels, manieren van haar opsteken, vlechten en nog veel meer. Bij de visagie­opleiding komen onder meer shapen en highlighten, diverse soorten oogmake-up, bruidsmake-up en nog veel meer technieken aan bod.
  Na het afronden van de beroepsopleiding kun je verder gaan met aanvullende masterclasses en cursussen, zoals een grimecursus, waarbij je leert om bijvoorbeeld wonden aan te brengen.
  Geregeld zijn er lessen door gastdocenten uit het werkveld, die ook door Micky zijn opgeleid.

  Cursussen en workshops
  Is een opleiding wat te uitgebreid voor je, dan kun je er ook voor kiezen om een kortere cursus te volgen. Het is verder mogelijk om bijvoorbeeld gedurende een middag een workshop te volgen voor een vriendinnendag of een vrijgezellenfeest. Daarbij leren jij en je vriendinnen om jullie zelf mooi op te maken.

  Avond- of dagopleiding
  De volledige beroepsopleidingen duren als avondopleiding 8 maanden, maar je kunt er ook voor kiezen om de lessen overdag te volgen. In dat geval zijn er twee lessen op een dag, zodat je na 4 maanden klaar bent met de opleiding. De inhoud van beide opleidingen is hetzelfde.

  Lijkt het je wat? Kijk dan op de website voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen, foto’s en video’s.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply