Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Profiteer van de herfst!
  Rate this post

  Huidveroudering is niet te stoppen, maar met Meta Therapy van Dermatude vertraag je het wel aanzienlijk. Deze diepgaande huidverbeterende behandeling vermindert voorhoofd- en fronsrimpels, wallen, kraaienpootjes en mondrimpels. Door op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in je huid te maken, wordt het natuurlijk herstelmechanisme van je huid geactiveerd om collageen en elastine, de stofjes die onder meer verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van je huid, aan te maken. Hierdoor worden rimpels van binnenuit opgevuld en bereik je het effect van een facelift. Maar dan op een puur natuurlijke manier! Al na één keer zie je verschil, maar in kuurverband bereik je een optimaal resultaat dat je kunt behouden door de Meta Therapy daarna periodiek te ondergaan.

  Maak gebruik van het seizoen
  ‘Bij veel intensieve behandelingen mag je huid niet aan de zon worden blootgesteld en daarom is de herfst hét ideale seizoen om hiermee te starten’, adviseert Els Kiljan ‘Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van acne, hyperpigmentatie, huidveroudering, rosacea of ernstige roodheid is dit het moment om met speciale peelingen te starten. Tijdens de intake, waarvan het eerste halfuur helemaal gratis is, kijken we wat jouw huid nodig heeft. Met één zo’n behandeling stimuleer je je huid voor 100%. Wanneer je het bij die ene keer laat, zit je na een tijdje weer op 0%. Daarom adviseren wij ook altijd om dergelijke behandelingen in kuurverband te doen, want door regelmatig je huid aan te zetten om aan het werk te gaan, blijf je die 100% houden. Daarna is slechts één keer in de zes weken een behandeling nodig om dat optimale resultaat vast te houden. Als je nu met zo’n kuur start, heb jij straks met de kerstdagen een mooi huidje.’

  Toptip van Els
  Sla de dagelijkse verzorging van je huid nooit over. Dit is echt het allerbelangrijkste om je huid mooi en gezond te houden.

  Over Bodyspice
  In het bruisende hart van Amsterdam bevindt zich Schoonheidssalon Bodyspice. Al 22 jaar is deze salon een begrip als het gaat om duurzame huidverbetering. In het pand waar haar opa vroeger zijn houtwerkplaats had, begon kleindochter en huidcoach Els Kiljan in november 1997 hier haar succesvolle bedrijf. Het belangrijkste doel? Iedere huid intensief verbeteren en langdurig zo mooi, jeugdig en gezond mogelijk houden! Voor een afspraak kun je bellen of online een afspraak plannen via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply