Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Programma tegen stress
  Rate this post

  Met het programma ‘Moving Body, Mood en Mind’, gebaseerd op de Pessotherapie en de haptotherapie, vindt de slimme mens van vandaag weer de weg naar het eigen hart en naar de eigen ziel.

  Door middel van oefeningen leer je stress­situaties herkennen en wordt de kern van je ­probleem in beeld gebracht, en bewerkt tot er een beleefbare en leefbare oplossing ontstaat. Deze oplossing draagt de mens zelf al in zich. Het is de kunst om deze oplossing in beeld te brengen, te beleven en te vertalen naar het dagelijks leven. Ingewikkeld? Nee. Je maakt je deze levenskunst echt weer eigen. Zelf je therapeut leren worden! Deze therapeutische methodiek helpt je daarbij. Zo ben je goed voorbereid op probleemsituaties, herken je valkuilen en overlevingspatronen die in het verleden zijn aangeleerd en jezelf nu nog onnodig belemmeren.
  Resultaten:
  – Je verwerkt wat niet meer bij u past.
  – Je wordt een gezelliger mens als partner, pappa, mamma, werknemer, werkgever.
  – Je gaat beter om met stress, spanning, pijn, vermoeidheid.
  – Je belastbaarheid en draagkracht worden gezonder.
  – Je herstelt van lichamelijke en ­psycho-­emotionele klachten.
  – Je neemt weer met plezier deel aan ­activi­teiten, zowel in werk- als in privésituaties.
  Ook voor kinderen: buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen, niet naar school willen, kunnen redenen zijn om hulp te zoeken. De behandelingen worden vergoed uit je aanvullende ziektekostenverzekering, conform de voorwaarden. ­Behandeling kan individueel en in groepsverband. Praktijk in Neede, Eibergen en Enschede. Henny Baeken is Pessotherapeute en hapto­therapeute en is BIG-geregistreerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply