Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prothesebadmode en -lingerie
  Rate this post

  Een goed aangemeten borstprothese zorgt voor symmetrie in uw lichaam, wat ook het zelfvertrouwen ten goede komt. Zeker in de zomer, wanneer u wat minder bedekkende kleding draagt. KMI Mammacare heeft een uitgebreide collectie borstprotheses, zwemprotheses, badkleding en protheselingerie en ons gediplomeerde mammacare-team adviseert u graag.

  Deelprotheses en zwemprotheses
  KMI Mammacare levert diverse merken en modellen borstprotheses uit voorraad: complete borstprotheses, maar ook deelprotheses.

  Laat de maat en vorm van uw borstprothese ook zo nu en dan even controleren, want het is goed mogelijk dat uw lichaam na verloop van tijd verandert.

  Zwemt u graag? Overweeg dan een zwemprothese. Een zwemprothese is van ander materiaal gemaakt en heeft een betere afvoer van het water tussen uw lichaam en de prothese. Bijkomend voordeel is dat u met een zwemprothese verlost bent van het wisselen tussen badkleding en BH. Sommige verzekeraars vergoeden bovendien een zwemprothese!

  Goede BH maakt prothese onzichtbaar
  Niet alleen de prothese, maar ook een goed passende BH, bikini of badpak is essentieel voor uw zelfvertrouwen. In onze winkel in Nieuwegein hebben wij een uitgebreide collectie protheselingerie en -badkleding. Volgens de laatste trends of juist ingetogen; wat u wenst. Geen onzekerheid of uw prothese zichtbaar is. Gewoon de zekerheid hebben dat het goed zit.

  Lymfoedeem
  Misschien heeft u door de behandeling bij borstkanker last van oedeemvorming (bijvoorbeeld arm, flank, borstgebied). Dit kan direct na de ingreep voorkomen, maar kan ook in een later ­stadium ontstaan. Oedeemtherapie, ­littekentherapie en/of het aanmeten van een therapeutische elastische kous kunnen de klachten verminderen. Meestal vergoedt de zorgverzekeraar deze behandelingen. ­Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden. Yvonne en Alberta zijn onze twee gediplomeerde huid­therapeuten, die voor u een behandelplan kunnen opstellen. Bel dus gerust eens voor een gratis consult.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply