Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Psst! Ontharingsgeheimpjes!

  Iedereen kent het verhaal van het lelijke eendje, dat uitgroeit tot een prachtige zwaan. Zijn lelijke, pluizige vacht verandert in een glad en glanzend verendek. Net als het eendje, zijn ook wij niet altijd tevreden met ons uiterlijk als we in de spiegel kijken. Ongewenste haargroei kan ons humeur flink bederven. Maar ook jij kunt uitgroeien tot die prachtige zwaan en je happy voelen met wat je ziet. Alleen moeten sommige geheimen daarvoor eerst onthuld worden…

  Er zijn verschillende ontharingsmethoden, maar misschien ben je niet helemaal tevreden over de methoden die je geprobeerd hebt. Je wilt je weer krachtig voelen. De wereld aankunnen. Wegvliegen! Vrij zijn en je prachtig voelen… Als je weer tevreden bent met jouw zelfbeeld krijg je meer energie en voelt jouw leven weer als in balans. Gelukkig zijn er ook andere opties!

  Permanent prachtig
  Een bijzondere en effectieve methode om permanent te ontharen is de naaldmethode met een lage dosering stroom: de blend-methode. Dat klinkt misschien een beetje eng, maar het inbrengen van de naald is niet pijnlijk, omdat deze bij de haar langsgaat. Deze methode heeft als grootste voordeel dat het niet uitmaakt welke kleur jouw haar heeft. Dus ook witte en grijze haren kunnen behandeld worden. Vervolgens wordt er warmte en een chemisch proces ontwikkeld in de haarwortel waardoor hij afsterft. Het is belangrijk dat er tijdens de behandeling geen haren op andere manieren worden verwijderd.

  Sweet as sugar
  Een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam en gezicht te ontharen is ‘Body Sugaring’. ‘Sugaren’ gebeurt met een suikerpasta, die alleen natuur­lijke ingrediënten bevat, namelijk water, suiker, citroensap en Arabisch gom. Samen met de voor- en nabehandeling leidt dit regelmatig ontharen met suiker ertoe dat de haartjes dunner en lichter worden. Zelfs een verminderde haargroei komt regelmatig voor. Medicijngebruik en een gevoelige huid vormen geen belemmering voor het sugaren. Door de specifieke manier van aanbrengen kleeft de suikerpasta minder aan de huid. De haren worden vervolgens met de groeirichting mee verwijderd. Eruit ‘gerold’ als het ware. Daardoor is het ook minder pijnlijk dan harsen en epileren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply