Rate this post
 • Pure ontspanning!
  Rate this post

  Massagepraktijk Limetree heeft een uitbreiding van het aanbod van haar massages. Jacqueline Jansma-van der Linden geeft nu ook Lomi Lomi massage én gezichtsmassage. Deze massages zijn een toevoeging op het toch al ruime aanbod van traditionele ontspanningsmassages tot triggerpointtherapie.

  De van oorsprong uit Hawaï afkomstige Lomi Lomi massage is pure ontspanning. Lomi Lomi is een zachte vorm van massage die wordt gegeven in een doorlopende flow met de onderarmen in plaats van met de handen. Spierknopen worden dan ook niet rechtstreeks aangepakt, maar worden wel in de massage meegenomen. Indirect brengt deze vorm van massage het zenuwstelsel – en daarmee het lichaam – tot rust. Zit je niet lekker in je vel en heb je het gevoel dat er blokkades in het lichaam aanwezig zijn, dan is deze vorm van massage de ideale manier om deze op te heffen. Jacqueline hoopt in de toekomst veel van haar bestaande en natuurlijk nieuwe klanten te laten kennismaken met deze geweldige vorm van massage.

  Een ontspannen gezicht is een prettig gezicht! De rustgevende, zachte gezichtsmassage stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een ontspannen uitstraling. Zeker in combinatie met hoofdmassage een echte aanrader!
  Kom je vaker in de praktijk, dan biedt Limetree de mogelijkheid om gebruik te maken van het spaarsysteem. Hierbij zal na 5 massages de 6e massage gratis zijn. Op deze manier worden vaste klanten beloond.
  Naast het feit dat Limetree veel waarde hecht aan haar bestaande klanten, wil Jacqueline zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de ontspannende werking van de grote diversiteit aan massages die worden verzorgd. Limetree biedt dan ook de mogelijkheid om jouw kennissen, vrienden en familieleden te verblijden met een cadeaubon. Nooit meer twijfelen over een leuk cadeau, maar je geliefden gewoon een moment van ontspanning cadeau doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply