Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pure ontspanning voor lijf & leden
  Rate this post

  Of het nu lente is of zomer wordt: goed voor jezelf zorgen staat bovenaan. Verwen jezelf eens met een heerlijke ­AromaTouch massage!

  De AromaTouch massage vindt plaats via je rug- en voetmeridianen en de achterkant van je hoofd en zorgt voor het op peil houden van je lichaamsprocessen. Het lichaam wordt in homeostase gebracht. Pure ontspanning voor lijf en leden en daarbij activering van jouw innerlijke vitaliteit! Tijdens de behandeling werk ik met de pure ­essentiële oliën van doTerra. De oliën worden via een lichte massage tot op celniveau opgenomen in jouw lichaam. De 8 oliën die ik gebruik zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze werken ontspannend en kalmerend, waardoor je cortisolniveau daalt. De oliën werken reinigend en hebben een positief effect op je immuunsysteem. Ze werken beschermend, ontstekingsremmend en weerstandherstellend. Ook stimuleren ze de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten. Ten slotte verhogen de oliën het serotonine- en dopaminegehalte in je lichaam, waardoor je in een positieve en actieve staat van zijn komt.
  Ik ben gecertificeerd voor het geven van behandelingen met de AromaTouch-techniek, en kijk ernaar uit om je gezondheid te ondersteunen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply