Rate this post
 • Pure ontspanning…
  Rate this post

  Tres Beauty Health en Wellness centrum is steeds in beweging. Wij zijn een vooruitstrevende salon met niet alleen anti-agingbehandelingen, maar ook verzorgende gezichtsbehandelingen, pedicure en totale ontspanning door verschillende soorten massages of voetreflextherapie. Een totaal verzorgd uiterlijk is mogelijk bij Tres.

  Tres Beauty Health en Wellness centrum biedt de volgende massages:

  Lava shell massage
  De lava shell massage is een unieke, warme massagesensatie die voor pure ontspanning van de spieren zorgt. De schelpen waarmee wordt gemasseerd, komen van de Filipijnen. Voorheen werden de schelpen weggegooid nadat de soort mossel eruit was gehaald. Nu worden ze schoongemaakt en gepolijst en hergebruikt als massage-instrument. Het is een prachtige, pure en milieuvriendelijke oplossing die de energie uit de oceaan overbrengt op jouw lichaam. Het is een natuurlijk samenspel van elementen, geïnspireerd door de oceaan, voor een warme wellnessmassage en subliem comfortabel gevoel.
  De schelp wordt gevuld met een sachet met een mengsel van mineralen, gedroogde zeekelp en algen. Daar wordt een activator aan toegevoegd van gezuiverd water, zout (sodium chloride) en zuivere essentiële oliën. Dit zorgt ervoor dat de schelpen een uur lang warmte afgeven.

  Kruidenstempelmassage
  Een kruidenstempelmassage is een massage die wordt uitgevoerd met twee warme bundels gevuld met kruiden. Door de werkzame stoffen van de kruiden en de zachte massage wordt het lichaam heerlijk ontspannen, maar wordt ook de bloedcirculatie geactiveerd, waardoor er een reinigende (ontslakkende) werking ontstaat.

  Stone Energie Massage
  De Stone Energie Massage is een massage die wordt uitgevoerd met warme basaltstenen en koele marmerstenen. Deze massagetechniek is niet alleen ontspannend, maar heeft ook zeker een energetische werking omdat er ook energiepunten en de stroming ervan wordt bevorderd.
  De warmte zorgt voor verlichting van stijve, pijnlijke spieren, verbetert de bloedsomloop en geeft een diepe ontspanning. De koele stenen zorgen voor een stimulatie van de doorbloeding, activeren de alertheid van het lichaam en brengen de lichaamstemperatuur naar beneden die verhoogd is door de warme stenen, zodat je niet oververhit raakt en je niet ziek (koortsig) voelt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply