Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pure verwennerij
  Rate this post

  Realiseer je jezelf wel eens hoe belangrijk je voeten eigenlijk zijn? Het is dan ook niet onverstandig om extra aandacht aan je voeten te besteden. Niet alleen om pijnlijke voeten, eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels te voorkomen, maar ook omdat je bijvoorbeeld een staand beroep hebt, danser of sporter bent of gewoon graag wandelt.

  ‘Je hoeft niet per se voetklachten te hebben om naar de pedicure te gaan’, weet medisch pedicure Jolanda Hofland. ‘Waarom zou je jezelf niet eens lekker verwennen en je voeten extra in de watten laten leggen? Breid je pedicurebehandeling uit met een heerlijke spa-behandeling. Het is een ware beleving voor je voeten. De behandeling bestaat uit een pedicure-basisbehandeling, aangevuld met een ontspannend voetbad met etherische olie, een verzachtende scrub, een huidherstellende pakking en een antistress-voetmassage. Nu de voeten met het herfstseizoen weer in dichte schoenen worden gestopt echt een aanrader! Na de behandeling voelen je voeten heerlijk zacht en glad aan. Overigens is de behandeling ook leuk om cadeau te geven. Vanzelfsprekend worden eventuele voetklachten, zoals likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verholpen.’
  Doordeweeks geen tijd? Op zondag kun je tussen 9.00 en 15.00 uur terecht in het beautycentrum op De Savornin Lohmanplein 7, 2566 AA Den Haag. Voetklachten of voetverwennerij? Maak snel een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply