Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pure verwennerij
  Rate this post

  Door alle dagelijkse beslommeringen is het vaak moeilijk om tot rust te komen. Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. Des te fijner is het dan om een kap­salon in de buurt te hebben, waar niet alleen aandacht wordt geschonken aan goed verzorgde kapsels, maar ook aan jou!

  Nog niet eerder was een bezoek aan de kapper zó ontspannend. Bij Kapsalon van der Doelen houdt uiterlijke verzorging niet op bij het kapsel. Ze kijken naar het totaalplaatje. Daarom hebben ze ook make-up, goede shampoos, exclusieve haarspelden, sieraden en tassen in hun assortiment.

  Klant is koning
  Al 48 jaar is Kapsalon van der Doelen gevestigd aan de Oude Baan in Rosmalen. Het familiebedrijf is nu in handen van Nathalie van der Doelen. Ze werkt al jaren met hetzelfde team, waardoor er ook een vaste klantengroep is ontstaan. En niet voor niets! ‘De klanten voelen zich hier fijn’, vertelt Nathalie. ‘Ze zijn er echt even uit.’
  En dat is zeker zo. Bij binnenkomst merk je al dat de klant echt koning is. De jas wordt aangenomen, de behandeling begint met een heerlijke hoofdmassage, en ook voor een lekker kopje thee of koffie wordt gezorgd. Daarnaast hebben ze altijd de nieuwste bladen. Het is ook mogelijk om buiten geknipt te worden. De prachtige binnentuin met vijver en veel groen is de ideale plek om nog extra te genieten. En dit alles zonder afspraak! Vrouwen én mannen kunnen elk moment van de dag binnenwandelen. Zelfs op maandagmiddag!

  Bijzondere producten
  Natuurlijk beschikt Kapsalon van der Doelen ook over bijzondere producten. Zo is er bijvoorbeeld de shampoo van Alterna met een Bamboo- en een Caviarlijn. Het zijn sulfaat- en parabeenvrije shampoos, waarmee het haar weer jong en glanzend wordt. Daarnaast hebben ze de natural tanningsprays van Marc Inbane, waarmee het heel gemakkelijk is om het hele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben. Met de zomer in aantocht zijn er natuurlijk ook fijne travelsetjes te verkrijgen. Ook bijzonder zijn de haarspelden van Alexander de Paris. Het zijn prachtige decoraties voor ieder kapsel.

  Kortom: een bezoek aan Kapsalon van der Doelen is meer dan haarverzorging; het is pure verwennerij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply