Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pure woonbeleving…
  Rate this post

  Soms heeft je huis helemaal niet zoveel nodig voor een compleet andere look. Een nieuw schilderij, kussens, grote vaas of hippe schaal en gekleurde kaarsen kunnen al heel veel doen in je interieur.

  Meteen bij binnenkomst van Home Store Barendrecht vind je de uitgebreide accessoiresafdeling met een ruime keus aan stylingitems van merken als PTMD, BOB en Gommaire. Be Pure stoer en robuust of juist klein en gedetailleerd. Voor elke stijl én voor een leuke prijs. Ideaal om te variëren in je interieur en supergeschikt om cadeau te doen!

  Alles onder één dak
  Home Store Barendrecht heeft, naast de accessoires, een grote collectie (klein)meubelen in het middensegment. Een bezoekje aan de winkel zorgt voor veel inspiratie. Je kunt eindeloos rondsnuffelen om ideeën op te doen of een totaalconcept voor je woning samen te stellen. Want Home Store Barendrecht heeft alles onder één dak! Dus waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Met bekende merken zoals Chivasso, Eleonora, JAB, Keijser & Co, BOB, Parade, PTMD, Tarkett, Rom en B&C is je huis van gestoffeerd, gestyled en helemaal af. ‘Variërend in de stijlen industrieel, vintage, romantisch en modern hebben we een hedendaags aanbod voor iedereen. Naast de items die we in de showroom met verschillende gecreëerde zithoeken en woonkamers hebben staan, zijn er nog legio andere mogelijkheden’, aldus de woordvoerder van Home Store Barendrecht. Ga eens in gesprek met de adviseurs en je komt vaak op nog veel meer opties en ideeën.

  Fris en overzichtelijk
  Home Store Barendrecht biedt volop interieuropties ter inspiratie, speciaal samengesteld om een beeld te schetsen van de vele mogelijkheden. ‘Onze nieuwe collectie voor het lente- en zomerseizoen met warme voorjaarstinten komt deze maand binnen, maar gedurende het hele jaar houden we onze collectie continu up-to-date. Onze winkel is fris en overzichtelijk, waardoor we de klant een goed overzicht kunnen bieden. We horen vaak dat klanten content zijn met onze aanpak. Zij kunnen hier lekker op hun gemakje rondkijken, maar uiteraard staan we wel klaar voor vragen en advies. Door met het totaalplaatje van ons aanbod, ook in tapijt, gordijnen, PVC, raamdecoratie, de aankleding van de winkel en een uitstekende service, kunnen we het concept van pure woonbeleving neerzetten.’

  Al met al genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Home Store Barendrecht; dichtbij, goed geprijsd, vriendelijk personeel, meer dan compleet en de laatste nieuwe woontrends voor ieder interieur. Kortom: aan alles is gedacht en een heerlijk kopje koffie staat klaar. Beleef het zelf en kom langs!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply