Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Puur genieten!
  Rate this post

  Dit gezonde broodje is bedacht door Joop van de Beek (culinair adviseur), die onder andere Carla’s Lunch&Diner op creatief gebied ondersteunt. Verder is Joop een samenwerking aangegaan met Sabine d’Hooghe (orthomoleculair therapeut), met wie hij momenteel samen een concept rond gezonde voeding ontwikkelt. Dit wordt een totaalconcept met duidelijke filmpjes over hoe je gezonde voeding kunt bereiden en adviezen op het gebied van gezonde voeding, essentiële voedingsstoffen en leefstijl.

  Joop van de Beek heeft zijn passie voor eten en zijn jarenlange ervaring als chef-kok opgedaan in vele restaurants en hotels in binnen- en buitenland. Door ziekte in zijn familie kwam hij in aanraking met de orthomoleculaire therapie, en hij verdiepte zich in de invloed van voeding op gezondheid, bijvoorbeeld rond welke producten wel en niet te eten bij een bepaald ziektebeeld. En hij zet deze kennis om in gemakkelijk te maken recepten.

  Wie ‘Carla’s’ zegt, zegt ‘genieten’, en ze bestaan alweer een kwart eeuw. Al die jaren word je er al vol passie en enthousiasme en met liefde voor eten en drinken geholpen.

  Carla’s Lunch&Diner wordt gerund door Erik Willemse met de perfecte steun van zijn broer Marcel, die passie en liefde hebben voor eten, wat elke dag weer blijkt. Ze streven ernaar om de Alphenaar voor een schappelijke prijs te laten genieten van heerlijk eten en drinken. Zo werken ze voornamelijk met locale producten. De broers streven ernaar om uitsluitend verse pro­ducten te gebruiken. Ook de saté- en biefstukavonden op vrijdag en zaterdag zijn inmiddels niet meer weg te denken. Niet zo gek ook, als je voor maar € 10,- per persoon een heerlijke kipsaté geserveerd krijgt of een heerlijk malse biefstuk van het Twentse rund.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply