Rate this post
  • Puur genieten!
    Rate this post

    Sinds hij op zijn 17de begon als leerling-kok, heeft Joop van de Beek zich opgewerkt tot een ware horecaprofessional. De inmiddels 54-jarige horeca-adviseur heeft gewerkt in binnen- en buitenland: van diverse Michelinrestaurants in Nederland tot het befaamde Waldorf-Astoria hotel in New York. ‘Ik heb diverse vak- en managementopleidingen gevolgd en veel ervaring in de hotelwereld opgedaan, waar ik 23 jaar als chef-kok hebt gewerkt.’

    In 2014 gooide Joop het roer om. ‘Ik ben voor mezelf begonnen als horeca-adviseur. Je kunt het vergelijken met wat je in bepaalde tv-programma’s ziet over horecazaken die om uiteenlopende redenen niet goed meer lopen. Alleen dan zonder camera’s’, grinnikt Joop. ‘Ik ondersteun horecagelegenheden om hun zaak weer op de rit te zetten. Het is een totaalplaatje waarbij ik kijk waar de pijnpunten zitten en wat eraan gedaan kan worden. En als ik dan achteraf hoor dat zo’n zaak weer toekomst heeft, vind ik dat elke keer opnieuw fijn om te horen. Inmiddels werk ik al geruime tijd samen met Erik om Carla’s Lunch&Diner een extra boost te geven.’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply