Rate this post
 • Puur genieten
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een speciale wijn om jouw ­gasten mee te verrassen? Wil je je relaties een mooi geschenk geven dat indruk maakt? Een wijn ­gemaakt door mensen die van goede wijn houden en die niet voor de massa gaan? Dan ben je bij Puur en Passie aan het juiste adres.

  Puur en Passie is een kleine wijnimporteur die alle wijnen uit het assortiment rechtstreeks bij het wijnhuis zelf haalt. Door zelf te importeren, kennen wij de mensen en het verhaal achter de wijn. Puur en Passie is hierdoor de enige schakel tussen jou en het wijnhuis. Kleine wijnhuizen, veelal familiebedrijven (soms al meerdere generaties) die gaan voor het maken van lekkere wijnen van hoge kwaliteit. Met zorg en toewijding maken deze wijnboeren bijzondere wijnen die vaak nog niet eerder in Nederland te verkrijgen waren.

  Wijnhuizen
  Puur en Passie importeert wijnen van kleine, nog niet ontdekte wijnhuizen in Duitsland en Italië. Wijnen uit de bekende wijngebieden zoals Baden, Piemonte, Veneto en Toscane, maar ook wijnen uit de minder bekende gebieden als de Mittelrhein, Rheingau, Alto Adige en Le Marche zijn opgenomen in het assortiment.
  Veelal wordt er gebruik gemaakt van lokale druivenrassen zoals Lacrima, Verdicchio en Lagrein. Ook de bekendere druiven zoals de Riesling, Spätburgunder (Pinot Noir), ­Barbera en Sangiovese worden niet vergeten.

  Passie en kwaliteit
  Puur en Passie stelt het assortiment zorgvuldig samen en neemt pas producten op in het assortiment nadat wij de producent zelf hebben bezocht, de producten uitvoerig hebben geproefd en verzekerd zijn van hun passie en kwaliteit. Hierdoor staan wij volledig achter onze producten! En wij niet alleen: veel van onze wijnen worden nationaal en internationaal zeer gewaardeerd en worden in diverse media vaak als ‘zeer goed’ beoordeeld.
  Voor een groot gedeelte van het assortiment geldt dat Puur en Passie de wijnen exclusief voor de Nederlandse markt mag importeren.

  Je kunt bij Puur en Passie tevens terecht voor olijfolie, wijnproeverijen en relatiegeschenken. Wij leveren zowel aan particulieren en horeca als het bedrijfsleven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply