Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reach your goals!
  Rate this post

  Ben jij vastgelopen in het beoefenen van een sport? Ooit gestopt en nooit meer begonnen? Geblesseerd geraakt en daardoor gestopt? Dat is begrijpelijk, maar in het kader van een goede en gezonde start van 2017 gaan we hier natuurlijk wat aan doen!

  Om ‘in shape’ te blijven of te komen, werken verschillende methoden. Wat dacht je van één op één training? In de frisse buitenlucht mountainbiken? En thuis weten wat je wel en beter niet kunt eten doordat jij de juiste begeleiding krijgt.

  Sporten
  Wil je lekker buiten trainen, maar niet alleen? Dit is mogelijk én extra gezond. Enkele groepsactiviteiten zijn: hardlopen, wielrennen (zomer), mountainbiken (winter) en gladiatorworkouts. Bij gladiatorworkouts kun je denken aan: bootcamp, tabata afgewisseld met dropsets en core stability-training. Heerlijke workouts om jou weer energiek te maken! Zin om een keer mee te doen? Meld je aan voor een GRATIS proefles door een mail te sturen naarinfo@fit-forward.nl.

  Voeding
  Zoek daarnaast ook hulp bij het vinden van jouw ideale levensstijl. Of je nu wilt afvallen, aankomen of juist op gewicht wilt blijven; een beetje hulp is mooi meegenomen. Zoek een deskundige die naar ieder individu afzonderlijk kijkt, want ieder persoon is anders en reageert verschillend op voedingsstoffen. Fit Forward helpt je hier graag bij. Als je de juiste balans tussen sporten en voeding weet te vinden, bereik jij de beste resultaten.

  Jouw wens, jouw niveau
  Personal training iets voor jou? Dit kan één op één gegeven worden of in kleine groepjes. De training wordt aangepast op het trainingsdoel en op het gewenste niveau, zodat jouw wensen gerealiseerd gaan worden. Waarom zou je nog wachten? Fit Forward helpt je met het verwezelijken van je goede voornemens!

  Extra hulp
  Naast het sporten en gezond eten kan een sportmassagezowel preventief helpen als genezing bevorderend. Hiervoor zijn verschillende massagetechnieken. Voor een ontspannende massage kun je denken aan een hotstone­massage of speciale handgrepen die de doorbloeding bevorderen met ontspanning als positief effect.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply