Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Reflexologie, wat is dat?
  4/4 - (1 stemmen)

  Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Lichamelijk en geestelijk. Het is een goede voorbereiding op je bevalling. Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby. En na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans terug te vinden.

  De reflexologie geeft verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap. Denk hierbij aan misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (milde) hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.

  Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent. Voor de zwangerschapsreflexologie zijn specifieke protocollen geschreven. Het is goed als de klachten verlicht kunnen worden zonder het gebruik van medicijnen. Het lichaam wordt door de reflexologie geactiveerd om het zelfgenezend vermogen te gebruiken. Dit is ook een reden waarom de therapie zo breed inzetbaar is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply