Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Regenesis-therapie: uitkomst bij klachten
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde klacht en kun je er maar niet van af komen? Of heeft je kind last van een bepaalde klacht? Heb je al van alles geprobeerd, maar heeft dat je nog niets opgeleverd? Regenesis-therapie kan dan wellicht helpen.

  Regenesis healing-therapie is een energetische therapie die het celgeheugen aanspreekt en dit activeert, zodat de cellen zich weer gaan herinneren hoe hun oorspronkelijke perfectie was en daarmee het lichaam aanspreekt op het zelfgenezend vermogen. Bij Regenesis wordt er gebruikt gemaakt van de Blue Dot Energy. De Blue Dot Energy, die slapend in elke celkern ligt, wordt als het ware weer wakker gemaakt door de therapeut die gericht energie stuurt naar de cellen. De cellen kunnen zich dan gaan regenereren. ‘Regenesis’ betekent letterlijk ‘terug naar de oorsprong’ of ‘opnieuw geboren worden’.
  De basis van Regenesis is eigenlijk de bekende atlas­therapie. De behandeling houdt zich grotendeels bezig met het uitlijnen van de ruggengraat door middel van het overbrengen van de Blue Dot.

  Pijnloos
  De therapeut heeft geleerd om eerst de Blue Dot Energy bij zichzelf op te wekken alvorens hij/zij de Blue Dot Energy gaat activeren bij de cliënt. Deze energie wordt geheel ­pijnloos door middel van lichte aanraking overgedragen. Er wordt niets gemanipuleerd, gekraakt of gedraaid!

  Over Revitales
  Bianca Dubbeling van de praktijk Revitales (‘revitales’ = ‘opnieuw vitaal’) is gecertificeerd Regenesis Healing Natuurgeneeskundig Therapeut, en heeft certificaten voor Energy Balance / Mind healing, vlinder-/ gezichtsmassage, metamorfosemassage, voetreflexzonetherapie en voetreflexpressuur. Al deze methoden kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden of apart gegeven worden, met uitzondering van de metamorfosemassage. Naar aanleiding van je klacht(en) kun je samen met Bianca bepalen welke behandelmethode het meest voor jou geschikt is. Natuurlijk ben je ook welkom als je geen klacht(en) hebt. Alle behandelingen die Bianca geeft, zijn ook vooral zeer ontspannend en aan te raden als een ‘APK’ voor jouw lichaam en geest!
  De praktijk is gevestigd in Rockanje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply