fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Regenesis Therapie

  Met Praktijk-Blauw heeft Enschede er een primeur bij: het is dé praktijk voor Regenesis therapie in Overijssel.

  Regenesis therapie is een revolutionaire behandelmethode, waarbij vaak grote resultaten worden behaald in slechts enkele behandelingen. Zeker mensen met chronische pijn- en gezondheidsklachten, zoals aan de rug, behalen goede resultaten. Maar ook mensen met migraine, stressgerelateerde problematiek, letsel en/of trauma hebben grote winst te behalen bij Praktijk-Blauw.
  Regenesis therapie is een uiterst krachtige vorm van energetische geneeskunst en een bijzonder effectieve methode om de gezondheid te herwinnen. Een Regenesis therapeut heeft tijdens een uitgebreide paramedische opleiding geleerd om opgeslagen lichaamsenergie opnieuw te activeren en gericht toe te passen. Hierdoor ontstaat er een ontzettend krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder (chronisch) gezondheidsprobleem
  en pijnklachten.
  De behaalde resultaten zijn telkens weer wonderbaarlijk te noemen. Er komen bij Praktijk-Blauw veel mensen die al jaren het medische circuit bewandelen. Zonder gewenst resultaat, of zelfs nog slechter dan daarvoor. Deze mensen behalen bij Praktijk-Blauw wél verbetering. Dit komt doordat er bij Regenesis therapie geen medicatie en/of apparatuur wordt ingezet, maar de cliënt als geheel wordt benaderd. Zo wordt er dus niet ingezet op symptoombestrijding, maar wordt ook de onderliggende oorzaak opgespoord en aangepakt. Dit gebeurt samen met de cliënt, waardoor er maatwerk ontstaat. Zowel voor de therapeut, als de cliënt is het telkens weer bijzonder als er na jaren van ellende toch een oplossing mogelijk blijkt. Dit maakt behandeling bij Praktijk-Blauw een aanrader voor iedereen die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar gezondheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply