Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Regie over je pijn
  Rate this post

  Vaak ga je met spierklachten naar een fysiotherapeut of chiropractor. Helaas zijn er vele gevallen bekend waarin mensen na 10 behandelingen nog niet effectief geholpen zijn. Het zou fijn zijn als je na een paar behandelingen écht van je klachten af bent…

  Door naar jouw lichaam te laten kijken door een professional die werkt vanuit meerdere technieken, voorkom je dat je in een neerwaartse spiraal terechtkomt. Door pijn ben je geneigd te stoppen met sporten en meer en slechter te gaan eten. Hierdoor verbrand je minder en kun je darmklachten krijgen.

  Effectieve behandelingen
  Christiaan Kwakman van C-kracht helpt jou versneld te herstellen van blessures en verklevingen in spieren. Met zeer effectieve behandelingen op basis van revolutionaire inzichten zorgt hij voor opzienbarende resultaten: toename van kracht en snelheid, verbetering van functie, stabiliteit en bewegelijkheid, kortere herstelperiodes, verkleinde kans op nieuwe ongemakken en een optimalisatie van lichamelijke en sportieve prestaties. Hij werkt met technieken als ‘Muscle Activation’, ‘Functional Stretching’ en ‘Active Release’. Als je bij Christiaan komt met bijvoorbeeld klachten aan je onderrug, zoekt hij naar het beginstation van waaruit jouw pijn is ontstaan. Pijn is het eindstation en de oorzaak moet gevonden worden! Soms blijkt er sprake van een blokkade of een aansturingsfout. Doordat Christiaan over kennis van verschillende behandelmethoden beschikt, weet hij jou in die gevallen in één tot vijf behandelingen van je klachten af te helpen. Met zijn resultaatgerichte instelling, herstelt Chris de mate van inzetbaarheid van jouw spieren. De uitgebreide testmodule die je ondergaat, gaat ervan uit dat het gehele lichaam met elkaar in verbinding staat. Dit maakt het mogelijk om het juiste verband te leggen en klachten effectief te behandelen. Daarnaast is je mindset van groot belang. Zo nodig in combinatie met het optimaliseren van jouw voedingspatroon en eventueel suppletie voel jij je weer kiplekker!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply