Rate this post
 • Reiki als natuurlijk anti-verouderingsproces
  Rate this post

  Veel mensen vinden het niet fijn om te ervaren en te zien dat het eigen lichaam er ouder gaat uitzien in de loop der jaren. Daarom zijn er veel anti-agingproducten op de markt gebracht om dit proces te vertragen. In de meeste gevallen helpen deze producten afdoende.

  Het Usui Shiki Ryoho Reiki Systeem (ook wel ‘Usui Reiki’ genoemd) is een natuurlijke energie die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert en goed inzetbaar is om het verouderingsproces te vertragen.

  Werking van binnenuit
  Tot ver in de geschiedenis van het Usui Reiki is terug te vinden dat Usui Reiki-beoefenaars er tien tot twintig jaar jonger uitzagen; niet alleen fysiek en mentaal, maar ook emotioneel en spiritueel. Dit zijn de niveaus waar de Usui Reiki-energie door stroomt en haar werk doet. De Usui Reiki-energie (genezing, verjonging) werkt van binnenuit. Om met de Usui Reiki-energie te werken, heb je in ieder geval Reiki eerste graad (Shoden) nodig. Door dagelijks Usui Reiki te beoefenen, start je jouw anti-agingproces al vanaf dag één.

  Jong door reiki
  Dit is natuurlijk niet het enige wat Usui Reiki doet. Usui Reiki versterkt ook je gezondheid en fitheid. De Usui Reiki-energie houdt lichaam en geest jong en flexibel. Dit is ook mijn eigen ervaring. Door dagelijks met de Usui Reiki-energie bezig te zijn als Reiki Master, voel ik mijzelf enorm fit. En er jonger uitzien? Zelf ben ik nu 52 en ik word minimaal 10 jaar jonger geschat. Je kunt zelf een Usui Reiki-behandeling ervaren of een Usui Reiki-cursus eerste of tweede graad volgen, afgerond met een officieel erkend certificaat. De behandelingen en cursussen worden gegeven in Almere.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply