Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reiki als rustbrenger
  Rate this post

  Wij leven in een tijd waarin het denken de overhand heeft gekregen boven het voelen. Er is minder aandacht voor het voelen van onze emoties en de signalen van ons lichaam. Veel lichamelijke klachten wijzen ons op een disbalans, zoals bij stress en oververmoeidheid.

  Langdurige stress kan schadelijk zijn voor onze gezondheid. De oorzaken van stress en oververmoeidheid kunnen te maken hebben met langdurige mentale inspanning of werkdruk, een fysieke overbelasting, of trauma. Slaapgebrek gaat vaak hand in hand met stress. ‘Rust’ is hét woord om stress te reduceren.
  Door Reiki in te zetten, ga je een diepe ontspanning ervaren. Reiki kan jou en je lichaam ondersteunen om te herstellen. Het ontvangen van een Reiki-behandeling, middels handoplegging op het geklede lichaam, heeft een positieve invloed op het fysieke lichaam, de emoties en het denken. Reiki stimuleert je op een zachte manier om weer in balans te komen, waaronder bij pijnverlichting, het versterken van je energie, het helder maken van je emoties, het vergroten van je creativiteit en het meer inzicht krijgen in jezelf. Je kunt Reiki ook als zelf-hulpmethode gebruiken.
  Bij mij in de praktijk kwam een cliënt, die een continu pijnlijke en vermoeide arm had. Na de eerste behandeling voelde hij geen pijn meer. Vervolgbehandelingen resulteerden in een blijvend verminderde vermoeidheid en een gezonder inzicht over wat werk voor hem betekent.
  Een vrouwelijke cliënt vertelde: ‘Na de Reiki-behandeling heb ik eindelijk weer eens een nacht doorgeslapen!’.

  Ben je al nieuwsgierig geworden naar een Reiki-behandeling? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply