Rate this post
 • Met Reiki in balans tijdens en na je zwangerschap
  Rate this post

  Als je zwanger bent, verandert er van alles in je lichaam. Je lichaam wordt voorbereid op het op de wereld zetten van een baby. Maar daarbij kun je ook klachten krijgen: de bekende ‘zwangerschapskwaaltjes’. Reiki helpt om je lichaam en geest in balans te brengen. Voor een ontspannen zwangerschap en een optimale voorbereiding op het moederschap.

  Reiki is een energiebehandeling, waarbij de behandelaar via de handen energie doorgeeft. Reiki betekent ‘universele levensenergie’. Het helpt de doorstroming van je eigen energie te herstellen om zo je energiebalans te versterken. Hoe verloopt een behandeling? Je ligt gekleed op de behandeltafel en via handoplegging geeft Reiki-master Toke Slaman de levensenergie door aan jou én je kindje in je buik. Dit contact is aangenaam en wordt vaak ervaren als een weldadige warmte die door je lichaam stroomt. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Ook voor je kindje is het heilzaam. Regelmatig kruipen ongeboren kinderen richting de plek waar Toke haar handen op de zwangere buik heeft liggen.

  Voor een optimale voorbereiding op de bevalling is Reiki in het laatste trimester erg waardevol. Reiki helpt je om je rustiger en vitaler te voelen, je bent meer in balans. Reiki is ook geschikt nadat je kindje is geboren, om te herstellen van je zwangerschap of wanneer de borstvoeding moeilijk op gang komt of stagneert. Toke heeft ervaring met het geven van Reiki tijdens iedere fase. In totaal duurt een sessie een uur; de behandeling zelf duurt ongeveer drie kwartier. Voorafgaand aan de behandeling bespreek je met Toke hoe het met je gaat en waar je tijdens de behandeling aandacht aan wilt besteden.

  Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken met Toke.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door sharon deman op december 4, 2018, 12:41 pm

  Beste

  Ikzelf ben vroedvrouw in België, ik ben bezig met een thesis rond borstvoeding en Reiki ( ikzelf ben ook Reiki master ) maar ik vroeg me af of u mij enkele evidence based artikelen kunnen aanbevelen?

  Alvast bedankt!

  Beantwoorden →