Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reiki: helend ritueel voor het hele gezin
  Rate this post

  Kinderen en Reiki gaan heel natuurlijk samen. Kinderen staan nog open voor de wonderen van het leven. Voor hen is alles mogelijk en zij zullen nog niet met hun verstand die wonderen proberen te ontkrachten of weg te redeneren. Kinderen kunnen zowel heel goed zelf Reiki leren als goed behandeld worden met Reiki; zelfs heel jonge kinderen, baby’s en zelfs de nog ongeborenen.

  Wanneer je kind ervoor openstaat, kan hij/zij zelf ook een Reiki I cursus volgen, samen met een ouder. Tijdens deze cursus leren jullie beiden hoe jullie zelf met Reiki-energie aan de slag kunnen gaan in het dagelijks leven: school, thuis, vrienden, hobby’s, puberteit enzovoort. Ideaal is dat de ouder en het kind gelijktijdig de cursus kunnen volgen.

  In de thuissituatie kan je kind (indien nodig) rekenen op jouw ondersteuning tijdens het integreren van Reiki in verschillende situaties, zoals examenperiodes, impulsieve reactie bij conflicten, huisdieren behandelen, omgaan met driftbuien en zelfvertrouwen opbouwen. Kinderen die Reiki beoefenen, leren zichzelf beter begrijpen en snappen ook meer van de ‘grote’ mensen. Ze leren begrijpen wat er allemaal verandert als je opgroeit. Ze worden zich ook bewust van hun eigen aandeel (verantwoordelijkheid) in disharmonische / conflictsituaties. Net als tanden poetsen voor het slapen gaan een geïntegreerd ritueel is, zo kan ook het beoefenen van Reiki binnen het gezin een ritueel worden. Een helend ritueel en rustpunt voor ieder gezinslid!

  Is jouw kind minimaal 8 jaar en lijkt het je leuk om deze cursus samen met jouw kind te volgen, kijk dan voor meer informatie op de website. Dutch Reiki Center is gevestigd in Almere. 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply