Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Reiki voor innerlijke rust en balans
  Rate this post

  De opvoeding van een kind is voor velen een proces met veel liefde, fijne en mooie momenten, maar soms ook met lastige en emotionele momenten. Een goede relatie met jezelf bevordert een goede relatie met de ander. Kun jij er helemaal zijn zoals jij bent? Kun jij de ander er helemaal laten zij zoals hij of zij is?

  Van generatie tot generatie nemen wij over wat ons wordt voorgedaan. We pikken onbewust allerlei onderliggende gedragingen op in ons systeem. We maken onze eigen realiteit rond hoe we denken dat deze hoort te zijn en we dragen het aangeleerde ook weer over aan onze kinderen. Dit zijn bewuste en onbewuste processen. Onder andere een Reikibehandeling kan jou helpen in jouw proces. Reiki zorgt voor een goede doorstroming van jouw vitale levensenergie en zorgt voor innerlijke rust en balans. Reiki helpt blokkades op te heffen die in de loop van jouw levensjaren zijn ontstaan en ondersteunt bij de emotionele verwerking van gebeurtenissen die sporen hebben achtergelaten in jouw energiesysteem. Reiki brengt je in contact met jouw Ware Zelf.

  Wees jezelf ervan bewust dat jij de schepper bent van jouw eigen levensgeluk. Je zult zien dat jouw plek binnen het gezin ervoor zorgt dat anderen ook hun weg zullen vinden. Dit komt ten goede aan de relatie met je kind, je partner of een ander gezinslid, maar ook ten goede aan de ontwikkeling van je opgroeiende kind, jouw plaats binnen het geheel en in de maatschappij. In mijn praktijk werk ik met een holistische benadering. Dat betekent dat ik kijk naar de mens in zijn geheel: op fysiek, emotioneel, mentaal en het spiritueel niveau.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply