Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Reiki is een verrijking van je leven!’
  Rate this post

  Een paar jaar geleden ben ik op internet gaan surfen om mijzelf te gaan verdiepen in de materie ‘genezen met je handen’. Ik kwam hierop, doordat ik in mijn handen tintelingen of een branderig gevoel kreeg bij sommige van mijn hondentrimsalonklantjes. Ik kon dit niet thuisbrengen. Ik voelde dat ik hier iets mee moest gaan doen. Zo begon mijn zoektocht op het internet.

  Ik kwam op een Reiki Master site, wat mij een heel fijn gevoel gaf. Het leek voor mij een soort van ‘thuiskomen’. Ik heb een officieel Reiki-centrum gezocht, want als ik iets doe, wil ik het wel officieel halen. Ik ben achterelkaar de Reiki I- en na 3 maanden de Reiki II-cursus gaan volgen. Wat vond ik deze cursus geweldig! Na Reiki I ben ik mijzelf elke dag Reiki gaan geven. Een groot deel van mijn leven kan ik slecht slapen, maar door mijzelf te behandelen, ben ik daar nu vanaf!

  Nierproblemen
  Sinds mijn 16e jaar heb ik heel veel problemen met mijn nieren en vooral met een nierbekkenontsteking. In 2007 was het noodzakelijk om permanent antibiotica te gaan innemen, omdat mijn nieren chronisch ontstoken waren. Inmiddels wist ik ook dat ik een aangeboren nierafwijking heb.Na het behalen van Reiki II was ik even een week vergeten om mijn antibiotica in te nemen. Ik ontdekte dit en dacht alleen maar: ‘Hoe lang kan ik zonder?’. Ik stond er helemaal niet bij stil dat het misschien door mijn Reiki-behandelingen kon komen dat het zo goed ging. Ik nam de proef op de som. Dit was in 2014. Nu, in 2017, ben ik nog steeds vrij van antibiotica en behandel ik mijzelf nog elke dag.

  Jezelf en andere behandelen
  Na Reiki II ben ik meteen begonnen aan de HBO-studie tot Reiki Master RM. Ik vind Reiki zó’n mooi fenomeen; daar wilde ik alles van weten en ik wilde het heel graag door­geven aan anderen. Reiki is een verrijking van je leven. Het doet zoveel goeds! Al met Reiki I ben je in staat om jezelf en anderen een behandeling te geven. Je hebt de Reiki-energie altijd bij je en je kunt die inzetten voor alles wat er is. Zelf geef ik Reiki-behandelingen aan hondenklanten in de trimsalon op afspraak met de meest uiteen­lopende klachten, zoals ‘rescue dogs’ en andere honden met straatvrees, maar ook honden met fysieke klachten na operaties, of om chronische klachten te verlichten, zoals artrose en heupdysplasie. Veel eigenaren hebben ervaren wat Reiki met hun hond gedaan heeft. Zij hebben inmiddels ook zelf de Reiki I-cursus bij mij gevolgd, want dit wilden zij zelf ook kunnen. Nu kunnen zij niet alleen hun hond, maar ook zichzelf en anderen behandelen.

  Zelfgenezingsproces
  Het vaakst wat ik van de cursisten hoor, nadat zij de cursus hadden afgerond, is ‘Wat is dit mooi en een verrijking van mijn leven’ en ‘Het mooiste cadeau dat ik mijzelf heb gegeven’. Het is zó mooi hoe de Reiki-energie het zelfgenezingsproces van je lichaam activeert! Zelf ben ik van mijn slaapprobleem af, en wat nog belangrijker is: mijn nieren zijn niet meer chronisch ontstoken en ik ben antibiotica-vrij.
  Mijn zoektocht, die begon op internet naar ‘genezen met je handen’ voor mijn hondenklanten, heeft veel meer teweeggebracht dan ik ooit voor mogelijk had gehouden…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply