Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Reiki & zwangerschap
  4/4 - (1 stemmen)

  Je bent zwanger en jij, je lichaam en je kindje ondergaan grote veranderingen. Mooie veranderingen die vaak hand en hand gaan met de minder fijne dingen van de zwangerschap. De hormonen gieren door je lichaam, je bent sneller vermoeid en je kunt last hebben van allerlei zwanger­schapskwaaltjes. Hierdoor kun je al vrij snel uit balans raken. Reiki helpt om je te ontspannen en om je lichaam weer in balans te brengen.

  Een Reiki-behandeling ervaar jij als moeder niet alleen; ook jouw kindje ontvangt de helende energie. Voor mij als Reiki master is het heel mooi om een zwangere vrouw te mogen behandelen, omdat er twee personen tegelijk worden behandeld. Tijdens de behandeling ontstaat er een extra band tussen moeder en kindje, waar ik aan mag bijdragen.

  Zwangerschap en Reiki is dus een mooie combinatie. Niet alleen de zwangerschaps­kwalen worden door Reiki verlicht, ook je kindje wordt ondersteund in zijn of haar ontwikkeling in de moederschoot. Het verdiept de band met je ongeboren kindje en jullie komen samen tot rust. Op weg naar een ontspannen zwangerschap, de naderende bevalling en het nieuwe leven dat komen gaat. Kortom: Reiki en zwangerschap is een mooie en bijzondere combinatie, die zorgt voor rust, ontspanning en verdiept je band met je ongeboren kindje.

  Ervaar het zelf, ervaar het samen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply