Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rein van binnen en buiten
  Rate this post

  Deze zomer wil jij er graag verzorgd bijlopen. Maar toen je een proefrondje in je bikini voor de spiegel deed, viel het je op dat jouw huid wel eens grondig aangepakt mag worden.

  Je lijf vertoont putjes en ziet er dof uit. En dat is ook niet zo raar, want eigenlijk zou je veel meer aandacht aan je huid mogen besteden. Bijvoorbeeld door een heerlijke bindweefselmassage te nemen, die goed is voor iedereen die huidverbetering wenst. Het is namelijk de perfecte manier om de huidconditie te verbeteren en bovendien geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

  Weg met stress en verklevingen
  Bindweefsel is de onderste laag van de huid en bestaat uit collageen en elastine. Naarmate jouw huid ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder van deze huideigen stoffen aan. Je huid wordt daardoor minder elastisch, slapper en je krijgt lijntjes en wrimpels. Kim Rengelink van Rein Skin & Beauty licht toe waarom de bindweefselmassage hierbij erg effectief is: ‘Een bindweefselmassage is een heerlijke behandeling waarbij ik met stevige grepen het onderhuidse bindweefsel prikkel en stress en verklevingen uit de huid masseer. Je huid raakt hierdoor beter doorbloed, de afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de effectiviteit van de spieren verbetert. En dat merk je! Rimpels vallen minder op, de huid wordt steviger en ziet er stralender uit. Voor het beste resultaat kies je voor een bindweefselkuur van  6 tot 12 behandelingen.’

  Iedereen is uniek
  ‘Omdat iedere huid uniek is, is iedere behandelmethode dat ook. Kom gerust eens langs voor een advies. Dan bekijken we samen welke behandeling of methode het beste bij jou en jouw wensen past!’

  Hoogwaardige producten
  Rein Skin & Beauty staat voor totale vitaliteit, huidverbetering en beleving! Er wordt gewerkt met uitsluitend hoogwaardige producten met een hoge concentratie aan werkstoffen, zoals vitamine C, A, E en mineralen, maar zonder het gebruik van minerale oliën, zeep, parfum en parabenen. Bij elke behandeling word je hartelijk ontvangen door Kim Rengelink met een heerlijke biologische thee of vers gebrande koffie en een gezonde lekkernij. Zij wil ervoor zorgen dat je bij Rein Skin & Beauty helemaal tot ontspanning komt en het jouw verwenmoment is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply