Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rein & WishPRO
  Rate this post

  Elke keer als ik in de spiegel kijk, stoor ik me aan mijn huid. Ik zie er zoveel ouder uit dan ik me voel. De oorzaak weet ik wel: ik heb altijd stevig gerookt en lag, toen ik nog jonger was, graag in de zon. Die leefstijl heeft mijn huid flink verouderd. Ik ben vorig jaar gestopt met roken en de jaren dat ik een zonaanbidster was, liggen achter me. Naarmate ik ouder werd, kon ik steeds minder goed tegen die warmte.

  Op het roken na, heb ik altijd best gezond geleefd. Ik eet gevarieerd en verantwoord en sport nog regelmatig. Ik voel me dan ook fit en vitaal, en daarom stoort mijn verouderde huid mij ook zo. Het was dus hoog tijd om actie te ondernemen.
  Via een vriendin werd ik attent gemaakt op een nieuwe anti-agingbehandeling die echt werkt. Haar moeder had een aantal van deze behandelingen gehad bij Rein Skin & Beauty en het resultaat was verbluffend! Ik heb gelijk een gebeld om een afspraak te maken. Het bleek te gaan om de zogenaamde WISHpro-techniek. De behandeling zelf is heerlijk ontspannen, compleet pijnloos en zonder bijwerkingen of herstelperiode. Na de eerste behandeling zag ik al effect. Lijntjes en rimpels waren minder zichtbaar, mijn huid voelde steviger en elastischer aan en had weer een mooie en natuurlijk glans. Ik zie er eindelijk weer uit zoals ik me voel. Fit en gezond!

  – Marja (48)

  Nieuw in Nederland!

  Kim: ‘Wij zijn trots dat wij de eerste salon in Gelderland zijn, die gebruikmaakt van deze nieuwe techniek. Een behandeling met WISHPro is volledig afgestemd op de persoonlijke huidconditie en huidbehoefte van de cliënt. WISHPro maakt gebruik van krachtige magneten die de elastine- en collageenproductie stimuleren, voedingsstoffen leveren, spiervezels ondersteunen en de huidhydratatie verbeteren. We zetten het niet alleen in bij een verouderde huid, maar het is ook heel effectief als behandeling tegen acne en pigmentvlekken. Het is geschikt voor elk huidtype en elke behoefte.
  Marja’s huid was na één behandeling al enorm vooruitgegaan. Voor een meer zichtbaar en langduriger resultaat heb ik haar een behandelkuur van zes tot acht weken geadviseerd. Ze was zo enthousiast, dat we gelijk alle data hebben vastgelegd.’

  Beleving, ­ontspanning en huidverbetering

  Kim Rengelink en Sigrid Huiskamp zijn het hart van Rein Skin & Beauty, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen op het gebied van huidtherapie, gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en visagie met minerale natuurlijke make-up. Kim: ‘Wij werken alleen met de meest hoogwaardige producten, vrij van parabenen, parfum, zeep en minerale oliën. Advies voor thuis vinden wij erg belangrijk, zodat je elke dag een stralende huid kunt hebben! Wij ontvangen jou graag met een biologische kop koffie of thee en een gezonde lekkernij.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply